Lautta satamasta Carteret satamaan Jersey

Ranska ja Jersey yhdistyvät reitillä Carteret Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 5 minuuttia.

Carteret Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Carteret - Jersey lauttaoperaattorit

  • Manche Iles Express
    • 2 lähtöä viikoittain 1 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Carteret Jersey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Carteret opas

Carteret on satamakaupunki ja suosittu lomakohde luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on historiaa roomalaiseen aikaan asti. Carteret muuttui lomakohteeksi Belle Epoquen aikaan, jolloin merenrantalomat tulivat muotiin. Vuonna 1921 alue oli luokiteltu ”turistikaupungiksi” ja vuodesta 1995 sille on myönnetty Blue Flag, tunnustus merenranta-alueille jotka noudattavat erityisiä ympäristövaatimuksia. Kaupungit Barneville-sur-mer ja Carteret yhdistettiin yhdeksi kunnaksi vuonna 1965.
Carteretin satama on nykyään Barneville-Carteretin satama. Lempinimeltään se on "port of isles", sillä se sijaitsee Gerfleur joen oikealla rannalla, Cape Carteretin päädyssä. Suuri laituri ja pato valmistuivat vuonna 1880, seuraavana vuonna lautta alkoi kulkemaan Jerseyyn. Vuonna 1945 pieni satama, jota käytettiin kalastajien suojana kevättulvissa, laajennettiin amerikkalaisten insinöörien avulla.