Carteret
Jersey
Lautat maahan Jersey
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Carteret satamaan Jersey

Ranska ja Jersey yhdistyvät reitillä Carteret Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Carteret Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Jersey lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Carteret - Jersey?

Lautan ylitysaika Carteret - Jersey on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Carteret - Jersey?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Carteret to Jersey ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Carteret - Jersey?

Varaa lautat reitiltä Carteret kohteeseen Jersey tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Carteret - Jersey?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Carteret - Jersey
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Carteret - Jersey?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Carteret - Jersey?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Carteret opas

Carteret on satamakaupunki ja suosittu lomakohde luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on historiaa roomalaiseen aikaan asti. Carteret muuttui lomakohteeksi Belle Epoquen aikaan, jolloin merenrantalomat tulivat muotiin. Vuonna 1921 alue oli luokiteltu ”turistikaupungiksi” ja vuodesta 1995 sille on myönnetty Blue Flag, tunnustus merenranta-alueille jotka noudattavat erityisiä ympäristövaatimuksia. Kaupungit Barneville-sur-mer ja Carteret yhdistettiin yhdeksi kunnaksi vuonna 1965.
Carteretin satama on nykyään Barneville-Carteretin satama. Lempinimeltään se on "port of isles", sillä se sijaitsee Gerfleur joen oikealla rannalla, Cape Carteretin päädyssä. Suuri laituri ja pato valmistuivat vuonna 1880, seuraavana vuonna lautta alkoi kulkemaan Jerseyyn. Vuonna 1945 pieni satama, jota käytettiin kalastajien suojana kevättulvissa, laajennettiin amerikkalaisten insinöörien avulla.


Jersey opas

St Helier on yksi 12:sta Jerseyn saaren seurakunnasta. Jersey on kanaalisaari Englannin Kanaalilla. St Helierin väkiluku on noin 33 000 ja se on saaren pääkaupunki sekä suurin kaupunki. St Helier on nimetty Helierin (tai Heleriuksen), 500-luvun askeettisen erakon mukaan. Hänen marttyyrikuoleman vuosi on 555 ja hänen juhlapäivä, merkitty vuosittaiseksi kuntien ja ekumeenisten pyhiinvaellus Hermitageksi, on 16. heinäkuuta. Central Market, Beresford Streetillä, on kauppahalli, joka avattiin vuonna 1882 ja on julistettu an official Site of Special Interest’. Markkinat on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa ja siellä näkyy viktoriaanisen arkkitehtuurin ominaisuuksia kuten valurautarakenteita ja koristesuihkulähde. Markkinat koostuvat runsaista kukista, hedelmistä ja vihanneksista, sekä pienistä kaupoista ja kahviloista. St Helierissä on myös Beresford Market, joka sijaitsee erillisessä rakennuksessa Central Marketin vieressä, ja on erikoistunut kalaan.

Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.