COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chora - Skiathos on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Chora satamaan Skiathos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skopelos - Sporadit lautat sivullamme.

Chora - Skiathos lauttaoperaattorit

  • 7 lähtöä viikoittain 1 tunti 30 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä viikoittain 1 tunti 15 min
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä viikoittain 1 tunti 20 min
  • Etsi hinta
  • 6 lähtöä viikoittain 55 min
  • Etsi hinta

Lautta satamasta Chora satamaan Skiathos

Skopelos ja Sporadit yhdistyvät reitillä Chora Skiathos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Anes Ferries 4 kertaa viikko, Golden Star Ferries 7 kertaa viikko & Aegean Flying Dolphins kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Skopelos ja Sporadit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 24 viikko reitillä Chora Skiathos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos on pieni saari joka sijaitsee Egeanmerellä. Se on noin 12 km pitkä ja 6 km leveä, ja sen kokonaispinta-ala on noin 50km2. Se on pienin asuttu Sporadien saarista, jossa suurin osa väestöstä asuu etelärannikolla, missä mäet ovat enemmän lempeäitä. Saaren pohjoispuoli on jyrkkämäkisempi ja karumpi. Mäntymetsät kattavat paljon saaren sisusta, joten se on paljon vihreämpi kuin useimmat muut Kreikan Välimeren saaret. Tärkeimmät kaupungit ovat Skiathos Town ja Koukounaries.

Skiathoksella on ollut asutusta antiikin ajoista lähtien. Skiathos Town perustettiin vuonna 6. tai 7. eKr joonalaisten toimesta. Vuosisatojen saatossa, saarta on hallinnut eri sivilisaatiot, kuten ateenalaiset, spartalaiset, makedonialaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, venetsialaiset, ja ottomaanit.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.