Lautta satamasta Glossa satamaan Skiathos

Skopelos ja Sporadit yhdistyvät reitillä Glossa Skiathos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 15 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 26 ylitystä viikko reitillä Glossa Skiathos kohteiden Skopelos ja Sporadit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Glossa - Skiathos lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 14 lähtöä viikoittain 15 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 12 lähtöä viikoittain 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Glossa Skiathos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Glossa Skiathos on auto ja 2 matkustajaa.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos on pieni saari joka sijaitsee Egeanmerellä. Se on noin 12 km pitkä ja 6 km leveä, ja sen kokonaispinta-ala on noin 50km2. Se on pienin asuttu Sporadien saarista, jossa suurin osa väestöstä asuu etelärannikolla, missä mäet ovat enemmän lempeäitä. Saaren pohjoispuoli on jyrkkämäkisempi ja karumpi. Mäntymetsät kattavat paljon saaren sisusta, joten se on paljon vihreämpi kuin useimmat muut Kreikan Välimeren saaret. Tärkeimmät kaupungit ovat Skiathos Town ja Koukounaries.

Skiathoksella on ollut asutusta antiikin ajoista lähtien. Skiathos Town perustettiin vuonna 6. tai 7. eKr joonalaisten toimesta. Vuosisatojen saatossa, saarta on hallinnut eri sivilisaatiot, kuten ateenalaiset, spartalaiset, makedonialaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, venetsialaiset, ja ottomaanit.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.