Ciutadella satamaan Barcelona lautta

Menorca ja Espanja yhdistyvät reitillä Ciutadella Barcelona, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Ciutadella Barcelona kohteiden Menorca ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ciutadella satamaan Barcelona lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Menorca - Espanja lautat sivullamme.

Ciutadella - Barcelona lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 14 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Trasmediterranea
    • 2 lähtöä viikoittain 7 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ciutadella Barcelona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ciutadella Barcelona on auto ja 2 matkustajaa.

Ciutadella opas

Ciutadella de Menorca on kaupunki Minorcan saarella, länsi-Baleaareilla Espanjassa. Kaupunki on vanha saaren pääkaupunki ja sillä on historiallinen arkeologinen perintö megaliitin muodossa, kuten "taulas", the Talaiot and the Navetas. "Es Born"in historiallinen kaupunginosan ympärillä on keskiaikaisia katuja palatsineen, kirkkoineen ja linnoituksineen. Kaupungintalo on entinen Arabi kuvernöörin palatsi joka myöhemmin toimi kuninkaallisena palatsina Aragonin vallan aikaan, ja taas kuvernöörin palatsina kunnes britit siirsivät pääkaupungin itäiseen kaupunkiin Mahoniin vuonna 1722. Kaupungin keskustan lähellä on monia upeita luolia ja rantoja.
Vaikka Ciutadella ei enää ole Minorcan pääkaupunki, on se pysynyt saaren uskonnollisena keskuksena, Saint Johnin festivaali (saaren suojelupyhimys) pidetään joka vuoden kesäkuussa 23. ja 24. päivä. Cuitadellan vanhassa kaupunginosassa on Menorcan katedraali, joka rakennettiin vuonna 1287 vanhemman moskeijan perusteista.

Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee rannikolla jokien Llobregat ja River Besos välissä ja rajautuu lännessä Serra de Collserolan vuoristoon. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Se perustettiin roomalaiseksi kaupungiksi, keskiajalla Barcelonasta tuli Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Kun se sulautui Aragonian kuningaskuntaan, Barcelona oli edelleen tärkeä kaupunki Aragonian kuningaskunnassa. Barcelonalla on rikas kulttuuriperintö ja se on nykyään tärkeä kulttuurinen keskus ja merkittävä matkailukohde. Erityisen tunnettu se on Antoni Gaudínja Lluís Domènech i Montanerin arkkitehtuuritöistä jotka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteiksi.

Barcelonassa on monia museoita, jotka kattavat eri alueita ja aikakausia. The National Museum of Art of Catalonia sisältää tunnettuja kokoelmia taiteen helmiä kun taas Barcelonan nykytaiteen museo keskittyy 1945 jälkeiseen katalaanin ja espanjan taiteeseen. Fundació Joan Miró, Picasso-museo ja Fundació Antoni Tàpies pitävät tärkeitä kokoelmia näistä maailmankuuluista taiteilijoista sekä Can Framis museo, joka keskittyy 1960 jälkeiseen katalaanitaiteeseen Fundació Vila Casas.

Barcelona on merkittävä lauttaterminaali reiteille Mallorcaan, Genovaan, Ibizaan ja Marokkoon (Tangier Med). Lauttojen ja risteilyalusten terminaalit sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, satama alkaa heti Las Ramblasin päädystä.