Ciutadella
Barcelona
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Ciutadellasta Barcelonaan

Menorca ja Espanja yhdistyvät Ciutadella-Barcelona reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia matkaa jopa 13 kertaa viikossa ja matka kestää noin 3 tuntia 30 minuuttia. Trasmediterranea matkaa 2 kertaa viikossa ja matka kestää 7 tuntia.

Ciutadella-Barcelona välillä tehdään viikottain 15 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ciutadella satamaan Barcelona

Saadaksesi lisätietoa vieraile Menorca - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ciutadella - Barcelona?

Lautan ylitysaika Ciutadella - Barcelona on noin 5h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ciutadella - Barcelona?

Ciutadella to Barcelona lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ciutadella - Barcelona on 367 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ciutadella - Barcelona?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Ciutadella ja Barcelona välillä. Nämä ovat
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Ciutadella - Barcelona?

Varaa lautat reitiltä Ciutadella kohteeseen Barcelona tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ciutadella ja Barcelona välillä?

Etäisyys Ciutadella ja Barcelona välillä on noin 129 meripeninkulmaa.

Ciutadella Barcelona lautta arvostelut

 • "Matka Menorcalta Mallorcalle"

  Erittäin hyvä ja henkilökunnan kanssa jutteleminen oli mukavaa, kahvilassa ei ollut paljon syömistä, heiltä loppui aamuapalatuotteet liian nopeasti, olisi ollut hyvä idea laittaa cuitadelan kartta satamaan jotta olisimme tienneet kuinka kaukana olemme keskustasta.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ruokapalvelut"

  Vaikkakin nautin matkastani lautalla olisi se ollut vielä parempi jos baari olisi ollut auki kauemmin. Kahvilassa oli hyvä valikoima ruokia. Todella mukava tapa matkustaa ja toivon että pääsen tekemään samankaltaisen reissun uudelleen.

  'Jaume II' travelled on Jaume II

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Jaume I on huippulautta!"

  Matkustimme Jaume I:llä Alcudiasta Menorcalle. Lähdimme Alcudiasta prikulleen ajoissa ja saavuimme Menorcalle ajoissa. Matka oli fantastinen! Se oli sujuva, ruoat ja juomat olivat loistavia ja henkilökunta auttavainen ja ystävällinen. Suositten matkustamista tällä lautalla.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ciutadella opas

Ciutadella de Menorca on kaupunki Minorcan saarella, länsi-Baleaareilla Espanjassa. Kaupunki on saaren entinen pääkaupunki ja sillä on historiallinen arkeologinen perintö kivipaasien muodossa. Tunnetuimpia rakennelmista ovat "Taulas", the Talaiot ja the Navetas. Es Bornin historiallisen kaupunginosan ympärillä on keskiaikaisia katuja palatsineen, kirkkoineen ja linnoituksineen. Kaupungintalo on entisen Arabi kuvernöörin palatsi ja toimi myös myöhemmin kuninkaallisena palatsina Aragonin vallan aikaan, sekä kuvernöörin palatsina kunnes britit siirsivät pääkaupungin itäiseen Mahonin kaupunkiin vuonna 1722. Kaupungin keskustan lähellä on monia upeita luolia ja rantoja, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.
Vaikka Ciutadella ei enää ole Minorcan pääkaupunki, on se pysynyt saaren uskonnollisena keskuksena. Saint Johnin festivaali (saaren suojelupyhimys) pidetään joka vuoden kesäkuussa 23. ja 24. päivä. Cuitadellan vanhassa kaupunginosassa on Menorcan katedraali, joka rakennettiin vuonna 1287 vanhemman moskeijan perusteista.


Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee Välimeren rannikolla, Llobregat ja Besos jokien suiden välissä. Lännessä sitä ympäröi Serra Collserola vuoririvistö. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki, ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki perustettiin antiikin rooman aikaan, ja siitä tuli keskiajalla Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Nykyään kaupunki on suosittu turistikohde ja kulttuurikeskus. Se tunnetaan erityisesti Antoni Gaudin ja Lluis Domenech i Montanerin arkkitehtuurillisista teoksista, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalla.

Barcelonassa on paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi taidemuseo Museu Nacional d’Art de Catalunya, josta löytyy kokoelma romaanista taidetta. Barcelonan nykytaiteen museo sen sijaan sisältää kokoelman Katalonialaista ja Espanjalaista taidetta vuodesta 1945 eteenpäin. Fundació Joan Miró, Picasso museo ja Fundació Antoni Tàpies sisältävät myös näiden maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia. Can Framis museosta löytyy kokoelma Fundació Vila Casasin omistamia Katalonialaisia taideteoksia 1960-luvulta lähtien.

Kaupungin keskustan läheisestä satamasta lähtee lauttoja Mallorkaan, Ibizalle ja Marokon Tangier Mediin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia 10:00 19:00 9 tuntia Jokapäiväinen
Balearia 10:30 14:00 3 tuntia 30 minuuttia Ti, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.