COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dielette - Guernsey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Guernsey lautat sivullamme.

Dielette - Guernsey lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price

Lautta satamasta Dielette satamaan Guernsey

Ranska ja Guernsey yhdistyvät reitillä Dielette Guernsey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Dielette Guernsey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dielette opas

Dieletten satama sijaitsee rannikkokaupunki Flamanvillessä Normandian alueella Luoteis-Ranskassa. Satama on noin 75 km päässä Saint-Losta ja 315 km päässä Pariisista. Dialette on viehättävä purjehdusportti ja portti Normandiaan monille Guernseyn ja Alderneyn matkustajill. Tässä pienessä ja viehättävässä satamassa on ystävällisiä hotelleja ja ravintoita. Uneliaalla Normandian maataloudesalueella - siiderin, calvadoksen ja camembertin luvatussa maassa - on tämä pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina kukoistavaksi venesatamaksi.
Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandia (Basse-Normandie) koostuu Ornesta, Calvadoksesta ja Manchesta. Normandian entinen maakunta käsitti nykyisen Ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka ovat nykyään Eure-et-Loirin, Mayennen ja Sarthen osia . Normandian nimi on johdettu Viikinkien ("Pohjalaiset") asuttamasta alueesta 1000–luvulla, ja se vahvistettiin rauhansopimuksessa 1100–luvulla. Frankkien hallitsijat yhdistivät Normandian ja Englannin toisiinsa puolentiosta vuosisadan Normanin valloituksen aikana Englannissa vuonna 1066.
Kesäisin highspeed matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn Manche Iles Expressillä.


Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.