Dielette
Guernsey
Lautat maahan Guernsey
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Dielette satamaan Guernsey

Ranska ja Guernsey yhdistyvät reitillä Dielette Guernsey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Dielette Guernsey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Guernsey lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Dielette - Guernsey?

Lautan ylitysaika Dielette - Guernsey on noin 1h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Dielette - Guernsey?

Dielette to Guernsey lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Dielette - Guernsey on 172 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Dielette - Guernsey?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Dielette to Guernsey ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Dielette - Guernsey?

Varaa lautat reitiltä Dielette kohteeseen Guernsey tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dielette - Guernsey?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dielette - Guernsey
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Dielette - Guernsey?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Dielette - Guernsey?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Dielette ja Guernsey välillä?

Etäisyys Dielette ja Guernsey välillä on noin 40 meripeninkulmaa.

Dielette opas

Dieletten satama sijaitsee rannikkokaupunki Flamanvillessä Normandian alueella Luoteis-Ranskassa. Satama on noin 75 km päässä Saint-Losta ja 315 km päässä Pariisista. Dialette on viehättävä purjehdusportti ja portti Normandiaan monille Guernseyn ja Alderneyn matkustajill. Tässä pienessä ja viehättävässä satamassa on ystävällisiä hotelleja ja ravintoita. Uneliaalla Normandian maataloudesalueella - siiderin, calvadoksen ja camembertin luvatussa maassa - on tämä pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina kukoistavaksi venesatamaksi.
Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandia (Basse-Normandie) koostuu Ornesta, Calvadoksesta ja Manchesta. Normandian entinen maakunta käsitti nykyisen Ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka ovat nykyään Eure-et-Loirin, Mayennen ja Sarthen osia . Normandian nimi on johdettu Viikinkien ("Pohjalaiset") asuttamasta alueesta 1000–luvulla, ja se vahvistettiin rauhansopimuksessa 1100–luvulla. Frankkien hallitsijat yhdistivät Normandian ja Englannin toisiinsa puolentiosta vuosisadan Normanin valloituksen aikana Englannissa vuonna 1066.
Kesäisin highspeed matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn Manche Iles Expressillä.


Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 24/06/002024 ja 30.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 09:00 10:20 1 tunti 20 minuuttia To
Manche Iles Express 09:15 10:35 1 tunti 20 minuuttia Pe
Manche Iles Express 10:00 11:20 1 tunti 20 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.