Fishguard
Rosslare
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Fishguard satamaan Rosslare

Wales ja Irlanti yhdistyvät reitillä Fishguard Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Fishguard Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Fishguard satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wales - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Fishguard - Rosslare?

Lautan ylitysaika Fishguard - Rosslare on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Fishguard - Rosslare?

Fishguard to Rosslare lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Fishguard - Rosslare on 335 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Fishguard - Rosslare?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Fishguard to Rosslare ja tämä on
 • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Fishguard - Rosslare?

Varaa lautat reitiltä Fishguard kohteeseen Rosslare tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fishguard - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Fishguard - Rosslare
 • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Fishguard - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Fishguard ja Rosslare välillä
 • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Fishguard - Rosslare?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Stena Line

Mikä on etäisyys Fishguard ja Rosslare välillä?

Etäisyys Fishguard ja Rosslare välillä on noin 82 meripeninkulmaa.

Fishguard Rosslare lautta arvostelut

 • "Kesäloma"

  En ollut koskaan matkustanut lautalla aikaisemmin. Varauksen teko netissä oli helppoa, kun saavuimme satamaan näytin vain varausnumeroamme ja meidät ohjattiin lastausjonoon. Olimme syöneet ennen matkaa, mutta monet tuntuivat syövän laivalla. Laiva oli todella siisti ja siellä oli mukavia istuimia. Laivalta ulostulo tapahtui sujuvasti. Suosittelisin Stenaa ehdottomasti.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko tehokas palvelu"

  Lähtöselvityksen henkilökunta oli todella avulias ja ystävällinen. En voi moittia heidän tehokkuuttaan. Kaikki lauttamatkassa oli mukavaa, paitsi pieni tilanne naisten vessoissa. Naisten vessat ovat yleensä ruuhkaisia, mutta tällä lautalla osa vessoista oli lukittu ja osa oli pois käytöstä mistä syystä vessoja ei ollut tarpeeksi niin suurelle ihmismäärälle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei rauhaa eikä hiljaisuutta!"

  Todella miellyttävä henkilökunta. Kannella oli hyvä alue kävelemiseen. Haittoja: hiljaisten alueiden puute. Fishguardista ainoa rauhallinen alue oli Barista-alueen edessä (en voi muistaa mikä se oli nimeltään), ja tämän pilasi vaurioitunut ovensulkija jona ansiosta ovi takoi äänekkäästi joka kerta se avattiin/suljettiin. Matkalla takaisin Rosslaresta tämä alue oli täysin suljettu ja yläkerran baarissa television ääni välitettiin äänentoiston kautta äänekkäästi kaikkialla baarissa. Mitä järkeä siinä on, kun ihmiset eivät edes katso televisiota? Ainoa toinen rauhallinen alue, Lounger, oli ylimyyty, joten istuin joillakin melko epämiellyttävillä penkeillä. Tämä on tärkeää. Myöhäisellä ylityksellä matkustajat tarvitsevat vähän lepoa ennen kuin jatkavat takaisin tielle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava tapa matkustaa"

  En ole ollut lautalla vuosiin, joten olin hieman levoton sillä olen ennen ollut merisairas! Kuitenkin matkalla ulos merelle meri oli tyyni kuin peili joten istuimme laivan takaosassa ja mutustelimme kakkua ja joimme teetä. Kaikki tilat olivat lähellä eivätkä jonot olleet ylitsepääsemättömiä. Matka takaisin oli eri asia, sillä se oli varsin töyssyinen mutta huomasin, että kannella aurinko paistoi eikä alue ollut varattu. Me makasimme pitkin penkkejä auringossa tuulen löyhyttäessä hiuksiamme ja sanon vain, että se oli ihana tapa matkustaa! Laivalle meni ja sieltä pois tulo oli hässäkkätöntä, henkilökunta satamissa ja laivalla oli avulias ja tehokas. Tulemme ehdottomasti matkustamaan tällä menetelmällä uudelleen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän

Fishguard opas

Fishguard on rannikkokaupunki Pembrokeshiressa, Lounais-Walesissa. Kaupunki on jaettu kahteen osaan: pääasialliseen Fishguardin kaupunkiin ja Ala-Fishguardiin (tai "Lower Town" paikallisille). Kaupungilla, joka sijaitsee paikassa missä Gwaun- joki kohtaa meren, on kalastuslaivasto lyhyellä vuorovesilaiturilla. Pääasiallisessa kaupungissa kävijät löytävät kirkon ja tyypillisen High Streetin, jolla on tavallinen sekoitus kauppoja, kahviloita ja pubeja.

Fishguardia ympäröivä alue on rikas kasvistoltaan ja eläimistöltään. Siellä on monia eri värikkäitä kedon kukkia ja merinisäkkäitä kuten harmaahylkeitä, pyöriäisiä ja delfiinejä. Paikalliseen linnustoon kuuluvat kuovi, punajalkaviklo ja Sanderling, jotka säännöllisesti etsivät ravintoa Ala-Fishguardin satamasta, ja Mustapäätaskun, merimetson ja Peukaloisen voi bongata rannikon polulta.

Fishguard on yksi kahdesta Pembrokeshiren alueen satamasta, joka tarjoaa lauttayhteydet Irlannin tasavallassa. Satama sijaitsee Goodwickissa, vain 1,5 km päässä Fishguardin kaupungin keskustasta. Rosslareen on yleensä neljä lähtöä ja neljä tuloa. Sataman lauttaterminaalissa liikennöi Stena Line ja siellä on useita palveluja, kuten kahvila, jossa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia ja pikkupurtavaa, Cuppacabana baari ja valikoima automaatteja.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 01:30 05:30 4 tuntia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Stena Line 14:00 17:30 3 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.