Lautta satamasta Fishguard satamaan Rosslare

Wales ja Irlanti yhdistyvät reitillä Fishguard Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Fishguard Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Fishguard - Rosslare lauttaoperaattorit

 • Stena Line
  • 14 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Fishguard Rosslare

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Fishguard Rosslare on auto ja 2 matkustajaa.

Fishguard Rosslare lautta arvostelut

 • "Mahtava tapa matkustaa"

  En ole ollut lautalla vuosiin, joten olin hieman levoton sillä olen ennen ollut merisairas! Kuitenkin matkalla ulos merelle meri oli tyyni kuin peili joten istuimme laivan takaosassa ja mutustelimme kakkua ja joimme teetä. Kaikki tilat olivat lähellä eivätkä jonot olleet ylitsepääsemättömiä. Matka takaisin oli eri asia, sillä se oli varsin töyssyinen mutta huomasin, että kannella aurinko paistoi eikä alue ollut varattu. Me makasimme pitkin penkkejä auringossa tuulen löyhyttäessä hiuksiamme ja sanon vain, että se oli ihana tapa matkustaa! Laivalle meni ja sieltä pois tulo oli hässäkkätöntä, henkilökunta satamissa ja laivalla oli avulias ja tehokas. Tulemme ehdottomasti matkustamaan tällä menetelmällä uudelleen.

  'Naomi' matkusti Fishguard Rosslare operaattorilla Stena Line aluksella Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko tehokas palvelu"

  Lähtöselvityksen henkilökunta oli todella avulias ja ystävällinen. En voi moittia heidän tehokkuuttaan. Kaikki lauttamatkassa oli mukavaa, paitsi pieni tilanne naisten vessoissa. Naisten vessat ovat yleensä ruuhkaisia, mutta tällä lautalla osa vessoista oli lukittu ja osa oli pois käytöstä mistä syystä vessoja ei ollut tarpeeksi niin suurelle ihmismäärälle.

  'Anonyymi' matkusti Fishguard Rosslare operaattorilla Stena Line aluksella Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei rauhaa eikä hiljaisuutta!"

  Todella miellyttävä henkilökunta. Kannella oli hyvä alue kävelemiseen. Haittoja: hiljaisten alueiden puute. Fishguardista ainoa rauhallinen alue oli Barista-alueen edessä (en voi muistaa mikä se oli nimeltään), ja tämän pilasi vaurioitunut ovensulkija jona ansiosta ovi takoi äänekkäästi joka kerta se avattiin/suljettiin. Matkalla takaisin Rosslaresta tämä alue oli täysin suljettu ja yläkerran baarissa television ääni välitettiin äänentoiston kautta äänekkäästi kaikkialla baarissa. Mitä järkeä siinä on, kun ihmiset eivät edes katso televisiota? Ainoa toinen rauhallinen alue, Lounger, oli ylimyyty, joten istuin joillakin melko epämiellyttävillä penkeillä. Tämä on tärkeää. Myöhäisellä ylityksellä matkustajat tarvitsevat vähän lepoa ennen kuin jatkavat takaisin tielle.

  'Anonyymi' matkusti Fishguard Rosslare operaattorilla Stena Line aluksella Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pehmeä ylitys"

  Kaikki oli sujuvaa - nettisivuilla varaaminen, lähtöselvitys ja laivan lastaus, purku, ja lisäksi meri oli todella rauhallinen. Lautat olivat ajoissa. Kivat tilavat yläkannet ja aulat. Vessat kohtuullisen siistit. Ei paljon juomavaihtoehtoja, ruokaa en kokeillut. Meitä neuvottiin menemään satamaan tunnin etuajassa, mutta puoli tuntia olisi riittänyt. Hissejä oli vaikea käyttää eivätkä ne menneet mihin halusit.

  'Norman' matkusti Fishguard Rosslare operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Fishguard opas

Fishguard on rannikkokaupunki Pembrokeshiressa, Lounais-Walesissa. Kaupunki on jaettu kahteen osaan: pääasialliseen Fishguardin kaupunkiin ja Ala-Fishguardiin (tai "Lower Town" paikallisille). Kaupungilla, joka sijaitsee paikassa missä Gwaun- joki kohtaa meren, on kalastuslaivasto lyhyellä vuorovesilaiturilla. Pääasiallisessa kaupungissa kävijät löytävät kirkon ja tyypillisen High Streetin, jolla on tavallinen sekoitus kauppoja, kahviloita ja pubeja.

Fishguardia ympäröivä alue on rikas kasvistoltaan ja eläimistöltään. Siellä on monia eri värikkäitä kedon kukkia ja merinisäkkäitä kuten harmaahylkeitä, pyöriäisiä ja delfiinejä. Paikalliseen linnustoon kuuluvat kuovi, punajalkaviklo ja Sanderling, jotka säännöllisesti etsivät ravintoa Ala-Fishguardin satamasta, ja Mustapäätaskun, merimetson ja Peukaloisen voi bongata rannikon polulta.

Fishguard on yksi kahdesta Pembrokeshiren alueen satamasta, joka tarjoaa lauttayhteydet Irlannin tasavallassa. Satama sijaitsee Goodwickissa, vain 1,5 km päässä Fishguardin kaupungin keskustasta. Rosslareen on yleensä neljä lähtöä ja neljä tuloa. Sataman lauttaterminaalissa liikennöi Stena Line ja siellä on useita palveluja, kuten kahvila, jossa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia ja pikkupurtavaa, Cuppacabana baari ja valikoima automaatteja.

Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.