Pembroke
Rosslare
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pembroke satamaan Rosslare

Wales ja Irlanti yhdistyvät reitillä Pembroke Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Irish Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 1 minuutti.

Pembroke Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Pembroke satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wales - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pembroke - Rosslare?

Lautan ylitysaika Pembroke - Rosslare on noin 4h 01m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pembroke - Rosslare?

Pembroke to Rosslare lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pembroke - Rosslare on 463 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pembroke - Rosslare?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Pembroke to Rosslare ja tämä on
 • Irish Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Pembroke - Rosslare?

Varaa lautat reitiltä Pembroke kohteeseen Rosslare tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pembroke - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pembroke - Rosslare
 • Irish Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pembroke - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pembroke ja Rosslare välillä
 • Irish Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pembroke - Rosslare?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Irish Ferries

Mikä on etäisyys Pembroke ja Rosslare välillä?

Etäisyys Pembroke ja Rosslare välillä on noin 89 meripeninkulmaa.

Pembroke Rosslare lautta arvostelut

 • "Erinomainen palvelu, kävele ympäri lauttaa ja mene yläkannelle ihaillaksesi upeita maisemia"

  Erinomainen palvelu, maisemat kannelta ovat henkeäsalpaavia.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Huonot viitat, merkkaamattomat ruoat"

  Ruoka - liian monessa oli tuntemattomia mausteita. Perheeni on allerginen joillekin mausteile. Voileipien majoneesista ei sanottu sisältöä ja useimmissa leivissä oli majoneesia. Viitat - Ei yhtään viittoja ulkokansille - onnistui arvaamaan kivuttuani koko portaikon ja löydettyäni promenaadin - ei kovin avuliasta. Sitä ei oltu edes merkitty kunnolla laivan pohjapiirustuksiin joita tutkimme perusteelliseti.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäisen luokan yhtiö"

  Mielestäni yhtiönne, henkilökunta ja laiva olivat kaikki ensimmäistä luokkaa. Siksi minulla ei olisi mitään ongelmaa matkustaa ja varata Irish Ferriesillä uudelleen, tai suositella teitä sekä perheelle että ystäville. Teidän kummankin kanssa oli ilo matkustaa.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rauhallinen ylitys"

  Olimme onnekkaita sillä meri oli rauhallinen, mutta Club Classin lounge oli todella mukava, etenkin ilmaiset naposteltavat, juomat ja upeat maisemat. Sen lisäksi saimme katsella kun Andy Murrayn pelejä Wimbledonissa. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Irish Ferriesillä ja varasin Club Class istuimen ajatellen sen olevan samanlainen kuin kanaalilautoilla. En tajunnut että se oli ensimmäinen luokka. Kun kävelimme ympäri lauttaa tajusimme, että olisimme olleet täysin tyytyväisiä ilman sitä - mutta nautimme saamastamme ekstrasta. Lastaustoimet olivat tehokkaita ja henkilökunta pettämättömän kohtelias. Valitsisin Irish Ferriesin varmasti uudelleen.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän

Pembroke opas

Pembroke on historiallinen asutus ja entinen Pembrokeshiren läänikaupunki Länsi-Walesissa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Pembrokeshiren niemimaalla Cleddau joen suistossa. Kaupunki sijaitsee alareunassa laaksossa, jota ympäröi joka puolelta metsää ja viljelysmaata. Kaupunki on noin 13 km etelään läänin kaupungin Haverfordwestista ja 1210 km länteen Cardiffista. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Pembroke Castle. Keskiaikainen linna oli kuningas Henrik VII:n syntymäpaikka. Paikka oli myöhemmin koti Knights of St Johnille Britanniassa.

Pembroken satama tarjoaa sekä tavara- että henkilöliikennettä Irlantiin. Tällä hetkellä sataman pyörittää tavaraliikennettä, matkustaja-aluksia sekä öljynlauttojen varustealuksia. Pembrokesta lähtee kaksi päivittäistä purjehdusta Rosslareen. Ylityksiä liikennöi Irish Ferries, ja matka kestää noin 3 tuntia 45 minuuttia. Irish Ferriesin laivasto koostuu neljästä modernista aluksesta kuten Odysseuksesta, mikä on maailman suurin autolautta. Rosslare sijaitsee Wexfordin läänissä Irlannissa.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Irish Ferries 02:45 06:46 4 tuntia 1 minuutti Jokapäiväinen
Irish Ferries 14:45 18:46 4 tuntia 1 minuutti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.