COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pembroke - Rosslare on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Pembroke satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wales - Irlanti lautat sivullamme.

Pembroke - Rosslare lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 4 hr 1 min
  • Get price

Pembroke Rosslare lautta arvostelut

 • "Pitkä matka West Corkiin"

  Koska Swansea-Cork lauttaa ei ole olemassa meidän täytyy päästä lempipaikkaamme pitkän ajomatkan ja lyhyen lauttamatkan yhdistelmällä. Luojan kiitos koulujen lomat eivät olleet samaan aikaan! Laiva oli mukava, tarpeeksi siisti, ja lähtemis- ja saapumisprosessit olivat tehokkaita. Ruoka oli kuitenkin juuri ja juuri syötävää, eikä kasvisruokavaihtoehtoja ollut tarpeeksi (ruokalistalla oli Cajun pastaa, mikä oli todella outoa!) ja ainoa lämmin ruoka mitä kykenin syödä oli yksinkertaisesti vihannekset. Kaupassa olisi myös voinut olla peruslääkkeitä, kuten kipulääkkeitä ja matkapahoinvointilääkkeitä.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäisen luokan yhtiö"

  Mielestäni yhtiönne, henkilökunta ja laiva olivat kaikki ensimmäistä luokkaa. Siksi minulla ei olisi mitään ongelmaa matkustaa ja varata Irish Ferriesillä uudelleen, tai suositella teitä sekä perheelle että ystäville. Teidän kummankin kanssa oli ilo matkustaa.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Pembrokesta Rosslareen"

  Kaikki oli täysin hienoa ilmastointia lukuunottamatta. Monet ihmiset, me mukaanlukien, viettivät koko ylityksen kääriytyneinä vaatekerroksiin sillä laivalla oli niin kylmä.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rauhallinen ylitys"

  Olimme onnekkaita sillä meri oli rauhallinen, mutta Club Classin lounge oli todella mukava, etenkin ilmaiset naposteltavat, juomat ja upeat maisemat. Sen lisäksi saimme katsella kun Andy Murrayn pelejä Wimbledonissa. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Irish Ferriesillä ja varasin Club Class istuimen ajatellen sen olevan samanlainen kuin kanaalilautoilla. En tajunnut että se oli ensimmäinen luokka. Kun kävelimme ympäri lauttaa tajusimme, että olisimme olleet täysin tyytyväisiä ilman sitä - mutta nautimme saamastamme ekstrasta. Lastaustoimet olivat tehokkaita ja henkilökunta pettämättömän kohtelias. Valitsisin Irish Ferriesin varmasti uudelleen.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Pembroke satamaan Rosslare

Wales ja Irlanti yhdistyvät reitillä Pembroke Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Irish Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 1 minuutti.

Pembroke Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Pembroke opas

Pembroke on historiallinen asutus ja entinen Pembrokeshiren läänikaupunki Länsi-Walesissa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Pembrokeshiren niemimaalla Cleddau joen suistossa. Kaupunki sijaitsee alareunassa laaksossa, jota ympäröi joka puolelta metsää ja viljelysmaata. Kaupunki on noin 13 km etelään läänin kaupungin Haverfordwestista ja 1210 km länteen Cardiffista. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Pembroke Castle. Keskiaikainen linna oli kuningas Henrik VII:n syntymäpaikka. Paikka oli myöhemmin koti Knights of St Johnille Britanniassa.

Pembroken satama tarjoaa sekä tavara- että henkilöliikennettä Irlantiin. Tällä hetkellä sataman pyörittää tavaraliikennettä, matkustaja-aluksia sekä öljynlauttojen varustealuksia. Pembrokesta lähtee kaksi päivittäistä purjehdusta Rosslareen. Ylityksiä liikennöi Irish Ferries, ja matka kestää noin 3 tuntia 45 minuuttia. Irish Ferriesin laivasto koostuu neljästä modernista aluksesta kuten Odysseuksesta, mikä on maailman suurin autolautta. Rosslare sijaitsee Wexfordin läänissä Irlannissa.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.