Folegandros
Milos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Folegandros satamaan Milos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Folegandros Milos, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 14 kertaa viikko, Blue Star Ferries 1 kertaa viikko & Zante Ferries kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 16 viikko reitillä Folegandros Milos ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Folegandros - Milos?

Lautan ylitysaika Folegandros - Milos on noin 1h 51m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Folegandros - Milos?

Folegandros to Milos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Folegandros - Milos on 126 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Folegandros - Milos?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Folegandros ja Milos välillä. Nämä ovat
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Zante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Folegandros - Milos?

Varaa lautat reitiltä Folegandros kohteeseen Milos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Folegandros - Milos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Folegandros - Milos
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Zante Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Folegandros - Milos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Folegandros ja Milos välillä
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Zante Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Folegandros - Milos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Zante Ferries

Mikä on etäisyys Folegandros ja Milos välillä?

Etäisyys Folegandros ja Milos välillä on noin 30 meripeninkulmaa.

Folegandros opas

Folegandros on kreikkalainen saari Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää yhdessä Sikinoksen, Ioksen, Anafin ja Santorinin kanssa. Tällä pienellä saarella, joka on noin 32 neliökilometriä, on noin 765 asukasta ja kolme kylää; Chora, Karavostasis, joka on myös saaren satama, ja Ano Meria. Folegandroksen kirkko Panaghia, joka sijaitsee kukkulalla, tarjoaa kävijöille miellyttävän kävelyn upeilla maisemilla Chorasta ja saaren länsirannikosta. Folegandrosilla on useita ihania rantoja, mutta niihin on melko vaikea päästä. Jotkut vaativat hieman kävelyä tai niihin pääsee vain veneellä. Karavostasin and Angalin rannoille pääsee autolla.

Saarelle pääsee tavanomaisilla lautalla, highspeed lautalla tai Flying Dolphinilla Piraeuksesta, Rafinista, muilta Kykladien saarilta, Kreetalta, Rodokselta ja muilta Dodekanesian saarilta ja itä-Egeanmeren saarilta. Matka-ajat vaihtelevat määränpään ja lauttatyypin mukaan 3,5 tunnista 11 tuntiin. Saaren satamassa, Karavostasissa, on muutamia kauppoja ja ravintoloita.


Milos opas

Kreikan saari Milos on kaikkein läntisin Kykladien saari. Siellä on noin 5000 asukasta hajallaan 7 pikkukaupungissa (kuten Adamas, Plaka). Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa). Turismi on vasta hiljattain alkanut havahtumaan Miloksen kauniisiin rantoihin, joissa on kiviä ja kristallinkirkasta vettä. Milos on myös nimetty "Island of Coloursiksi" upean vulkaanisen alkuperänsä ansiosta.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Zante Ferries 14:00 15:50 1 tunti 50 minuuttia Pe
Zante Ferries 15:00 16:50 1 tunti 50 minuuttia Ke
SeaJets 15:20 16:25 1 tunti 5 minuuttia La, Sun
SeaJets 15:50 16:55 1 tunti 5 minuuttia Mon
SeaJets 16:00 17:10 1 tunti 10 minuuttia Mon, La, Sun
Hellenic Seaways 20:10 22:50 2 tuntia 40 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.