Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferriesillä on päivittäisiä ylityksiä manner-Kreikan Rafinasta Egeanmeressä sijaitseville Androksen, Tinoksen ja Mykonoksen saarille.

Cyclades Fast Ferries, joka on yksi Kreikan tunnetuimmista lauttayhtiöistä, on jatkuvasti vastannut muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin sijoittamalla korkeatasoisiin toimitusjohtajiin, jotka tapaavat matkustajia arvioidakseen, miten yritys voi parantaa toimintaansa. Tämän lähestymistavan pohjana on unelma laadukkaasta matkakokemuksesta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Tavoitteena on olla paras vaihtoehto Rafinasta Cycladeille matkustaville.

Cyclades Fast Ferriesin laivue, joka koostuu kahdesta lautasta, on pieni, mutta tehokas. Matka Rafinasta Androkselle kestää alle kaksi tuntia, ja Mykonokselta Tinokselle vain puoli tuntia, mutta matkalle mahtuu silti henkeäsalpaavia näkyjä kimaltavasta Egeanmerestä. Theologos P, jolle mahtuu noin 1 200 matkustajaa, on lautoista suurempi. Ekaterini P pystyy kuljettamaan 1 100 ihmistä. Molemmilta lautoilta löytyy mukavia oleskelutiloja ja runsaasti tilaa ajoneuvoille. Parhaimmillaan ne kiitävät 22 solmun nopeuksilla.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Cyclades Fast Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Cyclades Fast Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Cyclades Fast Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Cyclades Fast Ferries matkassa

Operaattorin Cyclades Fast Ferries kaikki reitit