Cyclades Fast Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries liikennöi päivittäin Kreikan kaakkoisrannikolla sijaitsevasta Rafinasta Egeanmerellä sijaitseville Kykladien saarille Androsille, Parokselle, Naksokselle, Mykonokselle ja Tinokselle sekä Pireuksesta Syrokselle, Mykonokselle, Parokselle, Naksokselle, Iosille, Santorinille ja Iraklioniin.

Cyclades Fast Ferries on yksi Kreikan tunnetuimmista liikenteenharjoittajista, ja se on jatkuvasti vastannut jatkuvasti muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin investoimalla korkeatasoisiin johtajiin, jotka tapaavat säännöllisesti matkustajia arvioidakseen, miten yhtiö voi kehittyä. Tämän lähestymistavan taustalla on perusvisio laadukkaasta matkakokemuksesta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta, ja tavoitteena on tulla Rafinasta ja Pireuksesta Kykladien saarille ja Kreetalle matkustavien ensimmäiseksi valinnaksi.

Kykladit Fast Ferries -laivasto koostuu neljästä aluksesta, jotka ovat Ro Pax -lautat Theologos P, Ekaterini P ja Fast Ferries Andros, sekä Ro Paxin suurnopeusaluksesta Thunderista, ja se kuljettaa teidät aina johdonmukaisesti, turvallisesti ja luotettavasti Rafinasta Androkselle alle kahdessa tunnissa, Mykonoksesta Tinokselle vain puolessa tunnissa ja moniin muihin kohteisiin, joista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Egeanmeren kimmeltävälle merelle.

Käytä directferries.fi-sivustoa löytääksesi Cyclades Fast Ferriesin aikataulut, hinnat ja varataksesi Cyclades Fast Ferriesin lauttalippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja kohteeseesi? Ei hätää, vertailemme myös Cyclades Fast Ferriesin ja vaihtoehtoisten lauttayhtiöiden hintoja.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Cyclades Fast Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Cyclades Fast Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Cyclades Fast Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Cyclades Fast Ferries matkassa

Operaattorin Cyclades Fast Ferries kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Cyclades Fast Ferries asiakasarviot

  • "Directefrries: Mykonokselta Tinokselle"

    Minulla ei ollut yhtään mitään ongelmia lauttojeni kanssa varatessani directferriesin kautta. Suosittelen directferriesiä ja Cyclades Fast Ferrisiä. BM.

    Lue lisää Näytä vähemmän
  • "Egeanmeren tähti"

    Tämä lautta on mielestäni PARAS ja kaikkein mukavin lautta joka kulkee Kreikan saaristolla! Henkilökunta on täydellinen, matkustajat näkevät että henkilökuntaa koulutetaan kunnolla joten tunnet olevasi turvassa tällä Egeanmeren tähdellä! Ruoka ravintolapalveluissa on mahtavaa (etenkin pinaattijuustopiirakka). Täsmällisyys ei ole koskaan kysymysmerkkinä tällä aluksella, se on yksinkertaisesti paras tapa matkustaa!! 5+ tähteä tälle alukselle ja sen henkilökunnalle!!

    Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.