Folegandros satamaan Thira lautta

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Folegandros Thira, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Zante Ferries reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 35 minuuttia samalla kun Sea Jets reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Folegandros Thira kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Folegandros - Thira lauttaoperaattorit

  • Zante Ferries
    • 4 lähtöä viikoittain 1 h 35 min
    • Etsi hinta
  • Sea Jets
    • 14 lähtöä viikoittain 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Folegandros Thira hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Folegandros Thira on auto ja 2 matkustajaa.

Folegandros opas

Folegandros on kreikkalainen saari Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää yhdessä Sikinoksen, Ioksen, Anafin ja Santorinin kanssa. Tällä pienellä saarella, joka on noin 32 neliökilometriä, on noin 765 asukasta ja kolme kylää; Chora, Karavostasis, joka on myös saaren satama, ja Ano Meria. Folegandroksen kirkko Panaghia, joka sijaitsee kukkulalla, tarjoaa kävijöille miellyttävän kävelyn upeilla maisemilla Chorasta ja saaren länsirannikosta. Folegandrosilla on useita ihania rantoja, mutta niihin on melko vaikea päästä. Jotkut vaativat hieman kävelyä tai niihin pääsee vain veneellä. Karavostasin and Angalin rannoille pääsee autolla.

Saarelle pääsee tavanomaisilla lautalla, highspeed lautalla tai Flying Dolphinilla Piraeuksesta, Rafinista, muilta Kykladien saarilta, Kreetalta, Rodokselta ja muilta Dodekanesian saarilta ja itä-Egeanmeren saarilta. Matka-ajat vaihtelevat määränpään ja lauttatyypin mukaan 3,5 tunnista 11 tuntiin. Saaren satamassa, Karavostasissa, on muutamia kauppoja ja ravintoloita.