COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Frederikshavn - Oslo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.

Frederikshavn - Oslo lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 10 hr 5 min
  • Get price

Frederikshavn Oslo lautta arvostelut

 • "Todella nopea matka"

  Nautimme matkasta, mutta meille ei kerrottu etukäteen että meidät heitettäisiin ulos hytistä kolme tuntia ennen saapumista (jotta se voitaisiin siivota). Muutoin nautimme matkasta Fredrikshavnista Osloon.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Arviointi"

  Erinomainen laiva, kaikki oli ajoissa, kiitos.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kesälomaretki"

  Laivalla Tanskasta Norjaan😊 Mukava kokemus, maisemat Oslon päässä hienoja. Laivalla järjestelyt sujuvia. Buffetruokailu hyvä. Kaikinpuolin siisti laiva

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Päivä 4/4"

  Tämä päiväretki oli viimeinen ajopäivä ajomatkallamme Cardiganista (Walesista) Osloon joten toivoimme rentouttavaa matkaa mikä pääosin toteutui. Palvelut olivat ok, mutta viihde perustui paljolti "Butlins" -tyyliin mistä en pitänyt. Söin vain pakattua ruokaa, joten en voi kommentoida kahvilaa/ravintolaa. Mutta voin sanoa että matka oli uskomattoman hyvää vastinetta rahoille (matkustin yhteen suuntaan, varasin matkan 2kk ennen kuin kesän hinnat nousivat).

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Frederikshavnista Osloon

Stena Line yhdistää Tanskan ja Norjan liikennöiden Frederikshavn-Oslo välisellä reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää 9 tuntia 15 minuuttia.

Frederikshavn-Oslo aikataulut saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti joten tarkempaa tietoa löydät verkkosivuiltamme.

Frederikshavn opas

Frederikshavn on kalastuksesta tunnettu satamakaupunki, joka sijaitsee Jyllannin niemimaan koillisrannikolla, Tanskan pohjoisosassa. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin Satamaa" ja se tarjoaa lauttayhteydet Ruotsiin ja Norjaan. Sieltä löytyy paljon nähtävää ja tehtävää, kuten Palm Beach, jossa on 100 palmua, Bangsbo-taidemuseo, Frederikshavn historiallinen telakkaseura, Tordenskiold festivaali ja puolivuosittainen valofestivaali.

Lauttamatka Ruotsiin kestää 2 tunnista 3 tuntiin ja 15 minuuttiin. Ylitys Norjaan kestää 9 – 12 tuntia. Lauttoja kulkee myös Laesoon, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneen Hirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 kilometriä koilliseen Frederikshavnista.


Oslo opas

Norjan pääkaupunki Oslo on melko erilainen verrattuna muihin kaupunkeihin eri puolilla Eurooppaa. Oslo ei sisällä loputtomia arkkitehtonisia aarteita, vaikka siellä onkin historialliset auleet St. Hanshaugen ja Frognerin ja useat vaikuttavat vanhat rakennukset tarjoavat kiistatonta eleganssia ja charmia. Oslo on erittäin suosittu kaupunki ulkoilun ystäville, koska se sijaitsee Skagerrakin salmen vieressä. North Woods (Nordmarkan), vaellus ja jopa vuodenajan hiihto ovat erittäin suosittuja täällä. Vierailijoiden tulee hyödyntää Norjan kesän käymällä yhdellä kaupungin monista rannoista Bygdoyn niemimaan alueella, tai kävellä ympäri Vigelandin puistoa. Kuitenkin, jos tulet talvella, kävijät voivat haluta kokeilla hiihtoa ympäri Nordmarkan metsiä, tai Holmenkollenin hyppyrimäkeä. Viimeinen lisä on Oslon Nobelin rauhanpalkinnon keskus, koska tämä on kaupunki, jossa Nobelin rauhanpalkinnon esitetään joulukuisin.