Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Oslo lauttasatamaan

 • Autolla

  DFDS Seaways ja Stena Line: Jos tulet E6/E18 Mosseveienistä tai pohjoisesta, seuraa E6 kohti 'Oslo/Oslo Sentrum', kunnes näet tienviitan varustettuna lauttasymbolilla ja 'København' ja 'Frederikshavn'. Jatka tähän suuntaan, kunnes tulet isoon liikenneympyrään E6 tien yläpuolella. Pysy vasemmalla kaistalla ja seuraa opastuksia satamaan. Color Line: jos tulet etelästä tietä E18, seuraa tätä tietä Sjølystin ja oikealla sijaitsevan pienen venesataman ohi. Seuraa tienviittoja 'Hjortneskaien, Kiel/Hirtshals'. Jos tulet pohjoisesta tietä E6, seuraa tätä tietä kaupungin keskustan läpi Festning-tunneliin ja tämän jälkeen seuraa opastuksia Drammenia kohti tiellä E18. Kun tulet Oslo-tunneliin, seuraa opastuksia 'Hjortnes/Ferry' satamaan.

 • Junalla

  Oslo Sentral on Oslon keskusrautatieasema, jolta on yhteyksiä Trondheimiin, Bergeniin, Stavangeriin, Tukholmaan (Ruotsi), Göteborgiin (Ruotsi) ja Kööpenhaminaan (Tanska) sekä paikallis- ja taajamajunia kohteisiin Etelä-Norjassa ja Ruotsissa. Matka satamasta rautatieasemalle vie noin 15-20 minuuttia.

 • Bussilla

  Bussi nro. 60 vie sinut satamasta keskusrautatieasemalle/Oslo S. Bussi kulkee noin joka 20 minuutti ja matka kestää noin 5 minuuttia.

 • Osoite

  DFDS Seaways and Stena Line Vippetangen, Utstiker 2, 0106 Oslo, Norja Color Line Color Line Terminal, Hjortnes, 0250 Oslo, Norja

 • Oslo majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Oslo lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Oslo majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Oslo lauttapalvelut

Oslo opas

Oslo opas

Norjalaisperinteet kertovat kuningas Harald Ankaran perustaneen Oslon vuonna 1048. Se sijaitsee Oslonvuonon pohjoispäädyssä. Oslon vastapäinen Nesodden-niemi liki halkaisee vuonon pitkittäissuunnassa. Muissa ilmansuunnissa Osloa ympäröivät vehreät kukkulat ja vuoret. Kaupungin rajojen sisällä on 40 saarta, joista suurin on Malmøya (0.56 km²), ja Oslonvuonosta saaria löytyy lisää joukoittain. Oslossa on 343 järveä, joista suurin on Maridalsvannet (3.91 km²), joka on myös juomaveden päälähde suurimmalle osalle kaupunkia. Korkein kohta on 629-metrinen Kirkeberget. Vaikka Oslon väkiluku on eurooppalaisten pääkaupunkien mittakaavassa pieni, levittäytyy se epätavallisen laajalle alueelle. Sen rajojen sisäpuolelta löytyy useita puistoja ja avoimia tiloja, jotka tekevät kaupungista ilmavan ja vihreän.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.