Lautta satamasta Ginostra satamaan Milazzo

Eoliset saaret ja Sisilia yhdistyvät reitillä Ginostra Milazzo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 25 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 32 ylitystä viikko reitillä Ginostra Milazzo kohteiden Eoliset saaret ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ginostra - Milazzo lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 4 lähtöä viikoittain 4 h 25 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ginostra Milazzo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Ginostra Milazzo on auto ja 1 matkustaja.

Milazzo opas

Milazzo on melko suuri kaupunki Sisilian koillisrannikolla, länteen Messinasta, ja tunnetuin, ja eniten vierailtu, sen rannan ja historiallisen kylän ansiosta. Vanhakaupunki kuuluu linnoitetukseen ja keskiaikainen Milazzon kaupunginosaan, ja sisältää useita uskonnollisia rakennuksia. Kun vierailet Vanhankaupungissa, Chiesa Francesco di Paola on tutustumisen arvoinen. Pyhäkkö juontaa juurensa 1700-luvulle ja se rakennettiin entisen 1400–luvun kirkon paikalle. Julkisivulle on ominaista kaareva portaikko ja ikkunat ja galleria oviaukon yläpuolella. Sisällä, Jeesuksen ja Marian kappelissa, on alttari joka on koristeltu veistetyllä ja kullatulla puulla, ja sen on keskellä Domenico Gagini (1420-1492) joka on "Madonna ja lapsi".

Alakaupunki on viimeisin osa Milazzoa, ja se on rakennettu 1700-luvulla. Alemman Milazzon keskus on Piazza Caio Duilion ympärillä, joka reunustaa lännessä Palazzo Marchese Protoa ja idässä julkisivu "Chiesa del Carminea".