Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ustica Lines, on yksi johtavista italialaisen lautta, joka yhdistää mantereen kanssa Eolian, Pelagie ja Egadin saaristot ja Sisilia, Ustica ja Pantelleria.

Alunperin tarjoaa välisillä reiteillä Napoli ja eri saarten Tyrrhenan- kun yritys alkoi vuonna 1993, Liberty Lines on sittemmin kasvanut yhdeksi suurimmista toimijoiden maassa. Tämä johtuu käyttöön yli kolmekymmentä nopeiden kantosiipialusta, katamaraanit ja monohulls jotka ovat kaikki säännöllisesti turvatarkastukset, sekä joukko 600 miehistön jäsenten tarjoaa erinomaisen palvelun laatua yli puolitoista miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Kanssa luomista "Super Admiral", kantosiipialuksella pystyy kuljettamaan yli 350 matkustajaa ja kehua uusinta teknologiaa, ne jatkuvasti asettaa standardit Italian lautta teollisuudelle. Myös jokainen aluksen laivastossa tulee täysin ilmastoitua hyttiä, televisiot, kallistus paikkaa ja laivalla baareja ja taattava nopea, mukava ja miellyttävä ylitys aina matkustaa Liberty Lines.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Liberty Lines Fast Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Liberty Lines Fast Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Liberty Lines Fast Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Liberty Lines Fast Ferries kaikki reitit