COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liberty Lines Fast Ferries

Liberty Lines, joka tunnettiin ennen nimellä Ustica Lines, on yksi Italian johtavista lauttayhtiöistä. Reitit yhdistävät Italian mantereen Pelagisiin, Egadi- ja Liparisaariin sekä Sisiliaan, Usticaan ja Pantelleriaan, kuten myöskin Triesten ja Istrian niemimaan kesän aikana.

Vuonna 1993 perustettu Liberty Lines tarjosi alunperin reittejä Napolin ja Tyrrhenanmeren saarten välillä, mutta on sittemmin kasvanut yhdeksi maan suurimmista liikennöitsijöistä. Kasvu tapahtui yli 30 kantosiipialuksen, katamaraanin ja lautan ansiosta. Laivueen alusten turvallisuus tarkistetaan tasaisin väliajoin, ja 600 hengen miehistö tarjoaa loistavaa palvelua yli 1,5 miljoonalle matkustajalle vuodessa.

"Gianni M" luoma 350-matkustajan huipputekninen Super Admiral-kantosiipialus auttaa yhtiötä pysymään Italian lautta-alan huipulla. Laivueen jokaiselta lautalta löytyy ilmastoituja hyttejä, televisioita, säädettäviä istuimia ja baareja. Liberty Lines takaa täten nopean, mukavan ja miellyttävän ylityksen jokaisella matkalla.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Liberty Lines Fast Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Liberty Lines Fast Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Liberty Lines Fast Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Liberty Lines Fast Ferries kaikki reitit