COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra - Panarea on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Ginostra - Panarea lauttaoperaattorit

    • 22 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta
    • 2 lähtöä viikoittain 40 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Ginostra satamaan Panarea

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Ginostra Panarea, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 22 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 40 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 24 ylitystä viikko reitillä Ginostra Panarea kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Panarea opas

Italian saari Panarea on toiseksi pienin Liparisaari, mikä on ryhmä tulivuoren saaria, jotka sijaitsevat koilliseen Sisiliasta. Se on nyt suosittu matkailukohde sen rantojen ja maisemien ansiosta. Siellä on myös hyvin palveluja ollakseen niin pieni saari. Saaren laskuranta on San Pietro itärannikolla, ja siellä on kylän kaikki palvelut. Siellä on myös pieni satama laivoille, hydrofoilille, kalastusaluksille ja huviveneille. Panarean rantojen lisäksi saarella on Cala Junco saaren eteläosassa ja sinne pääsee meritse ja maitse pitkin polkua, joka johtaa rannalle. Tieltä Cala Juncoon pääsee myös Cala degli Zimmariin. Nämä ovat saaren kaksi rantaa, joihin pääsee maitse.

Pieni satama vastaanottaa lauttoja Napolista ja Milazzosta.