Lautta satamasta Ginostra satamaan Panarea

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Ginostra Panarea, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 40 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 32 ylitystä viikko reitillä Ginostra Panarea kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ginostra - Panarea lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 lähtöä päivittäin 20 min
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 4 lähtöä viikoittain 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ginostra Panarea

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Panarea opas

Italian saari Panarea on toiseksi pienin Liparisaari, mikä on ryhmä tulivuoren saaria, jotka sijaitsevat koilliseen Sisiliasta. Se on nyt suosittu matkailukohde sen rantojen ja maisemien ansiosta. Siellä on myös hyvin palveluja ollakseen niin pieni saari. Saaren laskuranta on San Pietro itärannikolla, ja siellä on kylän kaikki palvelut. Siellä on myös pieni satama laivoille, hydrofoilille, kalastusaluksille ja huviveneille. Panarean rantojen lisäksi saarella on Cala Junco saaren eteläosassa ja sinne pääsee meritse ja maitse pitkin polkua, joka johtaa rannalle. Tieltä Cala Juncoon pääsee myös Cala degli Zimmariin. Nämä ovat saaren kaksi rantaa, joihin pääsee maitse.

Pieni satama vastaanottaa lauttoja Napolista ja Milazzosta.