Lautta satamasta Ginostra satamaan Salina

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Ginostra Salina, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 45 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 40 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Ginostra Salina kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ginostra - Salina lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 lähtöä viikoittain 1 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 3 lähtöä viikoittain 1 h 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ginostra Salina

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Salina opas

Italian Liparisaarilla sijaitseva ihanassa Salinassa on luonnon ystäville henkeäsalpaavat maisemat jotka koostuvat vulkaanisista kivistä ja vihreille rinteille istutetuista oliivipuista ja kapriksista. Salina on vähemmän turistinen kuin Lipari ja on vihrein ja rikkain saari Aeolian saaristossa. Salina on tunnettu kuvankauniista kylistä, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Rinellassa esimerkiksi paikalliset koristelevat talonsa saadakseen kävijöiden huomiota. Kylässä on romanttinen pieni satama, josta voit nauttia kauniista auringonlaskuista. Siirtyeässä itään saaren kävijät löytävät Pollaran. Ota jyrkkä portaikko alas mereen ja tutustu kuuluisaan rannikkoon, jossa italialainen elokuvaohjaaja Massimo Troisi kuvasi elokuva Il Postino: Postmanin. Tämä on kivinen ranta on Salinan kaunein. Täällä voit nauttia kauniista, sinisestä merestä ja uida kristallinkirkkaissa vesissä. Matalissa vesissä on sieniä, Moray ankeriaita ja Grouperseja, paikka on loistava sukellukseen ja tarjoaa upeat vedenalaiset valokuvamahdollisuudet.

Saarella pääsee kantosiipialuksella ja SNAV lautalla Messinaan Sisilian saarelle.