Golfo Aranci satamaan Nizza lautta

Sardinia ja Ranska yhdistyvät reitillä Golfo Aranci Nizza. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia.

Golfo Aranci Nizza matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Golfo Aranci - Nizza lauttaoperaattorit

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 13 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Golfo Aranci Nizza hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Golfo Aranci Nizza on auto ja 2 matkustajaa.

Golfo Aranci opas

Golfo Aranci on kaupunki Olbia-Tempion maakunnassa Italian Sardinian saarella. Se sijaitsee noin 200 km pohjoiseen Cagliarista ja 13 km koilliseen Olbiasta. Kaupungissa on erinomaiset yhteydet Italiaan meren kautta, kiitos sen sataman. Nimellä Arzachena on kaksi eri selitystä: Ensimmäinen koskee kaukaista haaksirikkoutunutta laivaa täynnä appelsiineja, toinen ja uskottavampi liittyy Sardinian termiin "granci", eli rapuihin, joita voidaan helposti löytää tällä alueella. Lahden upeiden rantojen lisäksi matkailijoiden kannattaa myös käydä kauniilla rannoilla ympäri kaupunkia, joita on esimerkiksi Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina ja Spiaggia Bianca. Saaren merensuojelualue Tavolara on hyvin lähellä, sen rinnalla on kaunis Capo Coda Cavallo. Meri, joka on kuuluisa sen avoimuudesta ja kauneudesta, tarjoaa upeat vesiurheilumahdollisuudet, erityisesti sukelluksen.

Satamasta lähtee lauttoja Italiaan päivittäin Civitavecchiaan, Livornoon ja Fiumicinoon. Tämän pienen sataman palveluihin kuuluu oleskelutila, kahvila ja pieni lähikauppa.

Nizza opas

Ranskan Nizzan kaupunki on Côte d'Azurin pääkaupunki ja on todella kosmopoliittinen matkailukohde. Tämä osa Ranskan Rivieraa on täydellinen lomakohde auringon ystäville, ja monet ihmiset tulevat rentoutumaan pitkin Nizzan upeaa rantaviivaa aurinkoisten kesäkuukausien aikana. Nizzassa on myös leudot talvet, jolloin voit ottaa aurinkoa, meloa taivaansinisellä merellä, uida, vesihiihtää tai yksinkertaisesti siemailla sileää cocktailia. Nizza on koti monille ilmaisrannoille ja myös yhteensä 15:sta yksityiselle ranta-alueelle, kutsutaan "plages concédées", jossa aurinkotuoleja voi vuokrata nimellistä maksua vastaan. Monet Nizzassa kävijät nauttivat kävelystä pitkin Promenade des Anglaisia (Promenade of England), joka juontaa juurensa lähes 200 vuotta sitten. Nizzan elämän keskus, tämä legendaarinen bulevardi tunnetaan paremmin yksinkertaisesti "Promenadena" ja se ulottuu noin 6 km, jossa on monia kirkkaan sinisiä tuoleja, jossa voit istua, rentoutua ja nauttia upeista merinäkymistä. Nizzan rannikko on täynnä nähtävyyksiä, ja lähistöllä on myös useita houkuttelevia Côte d'Azurin kaupunkeja. Nizzan lähellä on myös e monia perinteisiä Provencen kyliä, jotka ovat täynnä luonnetta.