COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grenå - Halmstad on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Ruotsi lautat sivullamme.

Grenå - Halmstad lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 4 hr 35 min
    • Get price

Lautta satamasta Grenå satamaan Halmstad

Tanska ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Grenå Halmstad. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 35 minuuttia.

Grenå Halmstad matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Grenå opas

Grenå on kaupunki ja satama joka sijaitsee itärannikolla Jyllannin niemimaalla Tanskassa. Grenå on alueen suurin kaupunki, ja näin ollen alueen tärkein kaupallinen keskus. Kaupungilla kävellessäsi näet monia taideteoksia esillä. Grenån kirkossa kaupungin aukiolla on yhdet hienoimmista uruista, joissa on 42 pronssista kelloa. Löydät myös museo Osjylland-Grenån ja Kattegatcentretin, akvaarion meren rannalla, jossa on suuria haita ja Pohjoisia suolavesikaloja. 5 km mittainen hiekkaranta on kaupungin valtava matkailumagneetti, sen rannoilla on kauniita mökkejä, jotka ovat vuokrattavissa.

Grenåsta pääsee lautalla Varbergiin Ruotsissa ja Anholtin saarelle.