Laiva Grenåsta Varbergiin

Stena Line yhdistää Tanskan ja Ruotsin liikennöimällä Grenå-Varberg reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat taittuvat 4 tunnissa 15 minuutissa.
Grenå-Varberg väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Grenå - Varberg lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Grenå Varberg

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Grenå Varberg on auto ja 2 matkustajaa.

Grenå opas

Grenå on kaupunki ja satama joka sijaitsee itärannikolla Jyllannin niemimaalla Tanskassa. Grenå on alueen suurin kaupunki, ja näin ollen alueen tärkein kaupallinen keskus. Kaupungilla kävellessäsi näet monia taideteoksia esillä. Grenån kirkossa kaupungin aukiolla on yhdet hienoimmista uruista, joissa on 42 pronssista kelloa. Löydät myös museo Osjylland-Grenån ja Kattegatcentretin, akvaarion meren rannalla, jossa on suuria haita ja Pohjoisia suolavesikaloja. 5 km mittainen hiekkaranta on kaupungin valtava matkailumagneetti, sen rannoilla on kauniita mökkejä, jotka ovat vuokrattavissa.

Grenåsta pääsee lautalla Varbergiin Ruotsissa ja Anholtin saarelle.

Varberg opas

Ruotsin Kaupunki Varberg sijaitsee Hallannin läänissä. Varberg oli melko pieni, mutta se oli tärkein kaupunki pohjois-Hallandissa. 1800-luvulla kaupungin taloutta täydennettiin virkistyspaikalla. Tärkein toiminta oli uiminen meressä ja kylvyt ja hoidot kuumissa kylvyissä. Kylmä kylpylä vuodelta 1903 ja kuuma kylpylä vuodelta 1925 ovat edelleen käytössä modernien uusien tilojen rinnalla. Varbergilla on luultavasti Ruotsin vahvimmat virkistyspaikkaperinteet. Viime vuosina Varberg on kasvanut huomattavasti, ja on nykyään keskikokoinen ruotsalainen kaupunki, jossa kauppa ja matkailu ovat hallitsevia toimialoja. Kaupungissa on suhteellisen suuri satama ja lauttayhteydet Tanskaan. Keskustalle on edelleen ominaista sen pienen mittakaavan aukio ja sen jokalauantaiset markkinat, mikä muodostaa kaupungin luonnollisen keskustan.