COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wales - Irlanti lautat sivullamme.

Holyhead - Dublin lauttaoperaattorit

  • 5 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Holyhead Dublin lautta arvostelut

 • "Istuimet"

  Matkamme Irish Ferriesillä oli hyvä, ainoa valituksemme on ettei istumapaikkoja ollut tarpeeksi, joten jos olet viimeinen auto lautalla perheesi ei välttämättä pääse istumaan vierekkäin, mikä on hankalaa kahden pienen lapsen kanssa.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Dublinista Holyheadiin"

  Tilat olivat tarpeeksi mukavat, mutta oli hankalaa löytää istumapaikkaa.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Stenalla"

  Varasimme matkan Stenalla internetissä emmekä tienneet mitä odottaa, mutta meillä oli todella hyvä reissu Holyheadista Dubliniin ja takaisin. Upgreidaus oli rahansa arvoinen, saimme ilmaista kahvia ja välipaloja ja kuuma ruoka oli erinomainen ja kohtuuhintainen. Paljon kiitoksia, Stena.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nautin kokemuksesta"

  Ensimmäinen kerta kun matkustin Irish Ferriesillä mutta ei jää viimeiseksi. Tehokas, ystävällinen, siisti ja tilava.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Holyheadistä Dubliniin

Wales ja Irlanti yhdistyvät Irish Ferriesin ja Stena Linen Holyhead-Dublin reitillä. Irish Ferries kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja taittaa matkat kahdessa tunnissa, kun taas Stena Line kulkee 4 kertaa päivässä ja matka kestää 3 tuntia 15 minuuttia.
Holyhead-Dublin välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 63. Vertaa laivayhtiöitä löytääksesi parhaat tarjoukset ja ajat juuri sinulle.

Holyhead opas

Holyhead on suurin kaupunki ja satama Angleseyssä Walesissa. Holyhead sijaitsee Holy Islandilla, joka oli jossain vaiheessa liitetty Angleseyyn Four Mile Bridgen kautta. Kuitenkin 1800–luvun puolivälissä paikallinen hyväntekijä rahoitti pengertie "Cobbin" rakentamisen, ja se nykyään kantaa päätien ja rautatien Holyheadiin. Kaupungin keskusta tarjoaa useita hyviä ruokapaikkoja, teatterin ja elokuvateatterin. Kävijöille on useita eri majoitusvaihtoehtoja, ja Holyheadiä käytetään usein yöpymiseen matkalla Irlantiin tai Angleseyn saaren tutkimisen keskuksena. Holyheadin lähettyvillä on erinomaiset kalastus, golf ja purjehdus palvelut. Tämän lisäksi ihanat maisemat, kävelyt ja rannat saavat sinut rentoutumaan ja unohtamaan muun maailman muutamaksi päiväksi.

Holyheadin satama on vilkas lauttasatama. Lauttoja lähtee Irlannin Dun Laoghaireen ja Dubliniin. Satama muodostaa pääasiallisen linkin maakuljetukselle Keski- ja Pohjois-Englannista ja Walesistä Irlantiin.


Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki, joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffey-joen suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkien aikaan, ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Kaupungissa on myös Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja niitä on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pääosa satamasta sijaitsee joen pohjoispuolella, East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Sataman osa, joka on joen eteläpuolella, on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.