Holyhead satamaan Dublin lautta

Wales ja Irlanti yhdistyvät reitillä Holyhead Dublin, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Irish Ferries reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 49 minuuttia samalla kun Stena Line reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Holyhead Dublin kohteiden Wales ja Irlanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Holyhead - Dublin lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 5 lähtöä päivittäin 1 h 49 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Holyhead Dublin hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Holyhead Dublin on auto ja 2 matkustajaa.

Holyhead Dublin lautta arvostelut

 • "Mieluisa matka"

  Otimme lautan Holyheadista Dubliniin. Ei viivästyksiä kummallakaan suunnalla ja laiva oli kiva ja puhdas. Hyvä valikoima ruokira ravintolassa. Kauppa oli pieni mutta riittävä. Henkilökunta oli ystävällinen. Lautta ei ollut ruuhkainen toisin kuin Dover-Calais-ylitys. Matka oli oikein miellyttävä ja tekisin sen uudelleen.

  'Mark' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Arvio"

  Kummatkin matkat olivat todella mukavia ja rentouttavia, toivoin vain että olisin voinut ladata läppärini sillä sen akku on surkea, mutta joudun käyttämään sitä työasioihin. Mutta tämä oli vain pieni epäkohta mutta sen takia en voinut työskennellä matkan aikana.

  'Grahame' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Istuimet"

  Matkamme Irish Ferriesillä oli hyvä, ainoa valituksemme on ettei istumapaikkoja ollut tarpeeksi, joten jos olet viimeinen auto lautalla perheesi ei välttämättä pääse istumaan vierekkäin, mikä on hankalaa kahden pienen lapsen kanssa.

  'Neil' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Stenalla"

  Varasimme matkan Stenalla internetissä emmekä tienneet mitä odottaa, mutta meillä oli todella hyvä reissu Holyheadista Dubliniin ja takaisin. Upgreidaus oli rahansa arvoinen, saimme ilmaista kahvia ja välipaloja ja kuuma ruoka oli erinomainen ja kohtuuhintainen. Paljon kiitoksia, Stena.

  'Dennis' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line aluksella Stena Adventurer

  Lue lisää Näytä vähemmän

Holyhead opas

Holyhead on suurin kaupunki ja satama Angleseyssä Walesissa. Holyhead sijaitsee Holy Islandilla, joka oli jossain vaiheessa liitetty Angleseyyn Four Mile Bridgen kautta. Kuitenkin puolivälissä 1800–lukua paikallinen hyväntekijä rahoitti pengertie "Cobbin" rakentamisen, ja se nykyään kantaa päätien ja rautatien Holyheadiin. Kaupungin keskusta tarjoaa useita hyviä ruokapaikkoja, teatterin ja elokuvateatterin. Kävijöille on useita eri majoitusvaihtoehtoja, ja Holyheadiä käytetään usein yöpymiseen matkalla Irlantiin tai Angleseyn saaren tutkimisen keskuksena. Holyheadin lähettyvillä on erinomaiset kalastus, golf ja purjehdus palvelut. Tämän lisäksi ihanat maisemat, kävelyt ja rannat saavat sinut rentoutumaan ja unohtamaan muun maailman muutamaksi päiväksi.

Holyheadin satama on vilkas lauttasatama. Stena Line liikennöi satamasta, samoin kuin Irish Ferries jonka lautta menee kerran päivässä Dun Laoghaireen Irlanntiin. Portti muodostaa pääasiallisen linkin pintaliikenteelle Keski- ja Pohjois-Englannista ja Walesistä Irlantiin.

Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffeyn suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkiena ikaan ja yksi suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Muita suosittuja paikkoja kaupungissa on Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja ne on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pohjoispuolella jokea, pääosa satamasta sijaitsee East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Elementti portin eteläpuolella jokea on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.