Laiva Holyheadistä Dubliniin

Wales ja Irlanti yhdistyvät Irish Ferriesin ja Stena Linen Holyhead-Dublin reitillä. Irish Ferries kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja taittaa matkat kahdessa tunnissa, kun taas Stena Line kulkee 4 kertaa päivässä ja matka kestää 3 tuntia 15 minuuttia.
Holyhead-Dublin välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 63. Vertaa laivayhtiöitä löytääksesi parhaat tarjoukset ja ajat juuri sinulle.

Holyhead - Dublin lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 6 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Holyhead Dublin

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Holyhead Dublin on auto ja 2 matkustajaa.

Holyhead Dublin lautta arvostelut

 • "Mieluisa matka"

  Otimme lautan Holyheadista Dubliniin. Ei viivästyksiä kummallakaan suunnalla ja laiva oli kiva ja puhdas. Hyvä valikoima ruokira ravintolassa. Kauppa oli pieni mutta riittävä. Henkilökunta oli ystävällinen. Lautta ei ollut ruuhkainen toisin kuin Dover-Calais-ylitys. Matka oli oikein miellyttävä ja tekisin sen uudelleen.

  'Mark' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Arvio"

  Kummatkin matkat olivat todella mukavia ja rentouttavia, toivoin vain että olisin voinut ladata läppärini sillä sen akku on surkea, mutta joudun käyttämään sitä työasioihin. Mutta tämä oli vain pieni epäkohta mutta sen takia en voinut työskennellä matkan aikana.

  'Grahame' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Istuimet"

  Matkamme Irish Ferriesillä oli hyvä, ainoa valituksemme on ettei istumapaikkoja ollut tarpeeksi, joten jos olet viimeinen auto lautalla perheesi ei välttämättä pääse istumaan vierekkäin, mikä on hankalaa kahden pienen lapsen kanssa.

  'Neil' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Stenalla"

  Varasimme matkan Stenalla internetissä emmekä tienneet mitä odottaa, mutta meillä oli todella hyvä reissu Holyheadista Dubliniin ja takaisin. Upgreidaus oli rahansa arvoinen, saimme ilmaista kahvia ja välipaloja ja kuuma ruoka oli erinomainen ja kohtuuhintainen. Paljon kiitoksia, Stena.

  'Dennis' matkusti Holyhead Dublin operaattorilla Stena Line aluksella Stena Adventurer

  Lue lisää Näytä vähemmän

Holyhead opas

Holyhead on suurin kaupunki ja satama Angleseyssä Walesissa. Holyhead sijaitsee Holy Islandilla, joka oli jossain vaiheessa liitetty Angleseyyn Four Mile Bridgen kautta. Kuitenkin 1800–luvun puolivälissä paikallinen hyväntekijä rahoitti pengertie "Cobbin" rakentamisen, ja se nykyään kantaa päätien ja rautatien Holyheadiin. Kaupungin keskusta tarjoaa useita hyviä ruokapaikkoja, teatterin ja elokuvateatterin. Kävijöille on useita eri majoitusvaihtoehtoja, ja Holyheadiä käytetään usein yöpymiseen matkalla Irlantiin tai Angleseyn saaren tutkimisen keskuksena. Holyheadin lähettyvillä on erinomaiset kalastus, golf ja purjehdus palvelut. Tämän lisäksi ihanat maisemat, kävelyt ja rannat saavat sinut rentoutumaan ja unohtamaan muun maailman muutamaksi päiväksi.

Holyheadin satama on vilkas lauttasatama. Lauttoja lähtee Irlannin Dun Laoghaireen ja Dubliniin. Satama muodostaa pääasiallisen linkin maakuljetukselle Keski- ja Pohjois-Englannista ja Walesistä Irlantiin.

Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki, joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffey-joen suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkien aikaan, ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Kaupungissa on myös Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja niitä on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pääosa satamasta sijaitsee joen pohjoispuolella, East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Sataman osa, joka on joen eteläpuolella, on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.