Irish Ferries

Irish Ferries on Irlannin johtava lauttayhtiö, joka kulkee Irlannin, Britannian ja Ranskan välillä ja palvelee niin matkustajia, kulkuneuvoja kuin rahtikuljetuksiakin.

Irish Ferries saa jatkuvasti kunnianosoitusta omistautuneisuudestaan ja laadustaan. Vuosien mittaan se on monien muiden tunnustusten lisäksi voittanut Irish Travel Industryn sekä Irish Travel Traden 'Paras Lauttayhtiö'-palkinnot.

Viime vuosina Irish Ferries on sijoittanut yli 450 miljoonaa euroa lauttoihinsa ja satamapalveluihin, minkä tuloksena laivasto on nyt yksi Euroopan moderneimmista. Kaikilla Irish Ferriesin aluksilla on valikoima laaturavintoloita, kahviloita ja baareja sekä viihdealueita ja televisiohuoneita. Dublin Swift on Irlanninmeren ainoa nopea-alus, jolla meri ylittyy 1 tunnissa 49 minuutissa. Ulysses on suuri risteilylautta, jolta löytyy kahden valkokankaan elokuvateatteri. Isle of Inishmore tarjoaa tyylikkäitä hyttejä ja rennon ilmapiirin. Oscar Wilde on Rosslaren ja Ranskan välisistä lautoista ylellisin. Epsilon on laivaston uusin lisäys.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Irish Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Irish Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Irish Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Irish Ferries kaikki reitit

Irish Ferries asiakasarviot

 • "Dublinista Holyheadiin"

  Tilat olivat tarpeeksi mukavat, mutta oli hankalaa löytää istumapaikkaa.

  'William' matkusti operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vastauksemme pyyntöön arvostelusta"

  Ulysses oli erittäin siisti ja moderni ja hyväksyttävä matkustaemme aiemmin Irlantiin Liverpoolista P&O:n lautalla, joka oli vanha. Kuitenkin matkustaessani minun 91-vuotiaan äitini kanssa huomasimme että lautalla oli hissi, ja kysyimme siitä paluumatkalle. Meitä neuvottiin mainitsemaan asiasta lautan miehistölle aluksella ja he ohjaisivat meidät paikkaan lähelle hissiä. Valitettavasti kun me teimme tämän miehistön jäsen sanoi, että meidän olisi pitänyt mainita asiasta ennen kuin ajoimme lautalle ja meidän olisi odotettava, kunnes suurin osa autoista oli parkkeerannut ja sitten peruuttaa ja ajaa ylemmälle kannelle. Siihen mennessä kaikki paikat oli varattu ja kun kysyin henkilökunnan jäseneltä missä varatut istuimet olivat hän vastasi, että ne olivat liikuntarajoitteisille. Selitin, että äitini oli 91-vuotias, mutta tämä henkilökunnan jäsen oli juuri päästänyt perheen istumaan sinne, ja he ottivat kaikki istuimet vaikka eivät olleet liikuntarajoitteisia millään tavalla. Henkilökunnan jäsen ei yrittänyt tehdä mitään auttaakseni äitiäni kunnes pyysin istumapaikkoja joissa minä ja äitini voisimme istua yhdessä. Hän sitten kysyi toisilta matkustajilta, jos he voisivat siirtyä jotta voisimme istua alas. Tämä oli ystävällistä, mutta me todella olisimme tarvinneet suuremman istuimen, jossa äitini olisi voinut maata. Tämä ei ole oikeastaan tarkoitettu valitukseksi vain kommentiksi yhdenmukaisten määräysten puuttumisesta.

  'Kathleen' matkusti operaattorilla Irish Ferries aluksella Ulysses/Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "A must do"

  Matkustin hiljattain kolmannen kerran 10 kk sisään. Olen nyt matkustanut kolmen siskonpojan sekä kahden serkun kanssa ja matka tuntuu tärkeältä historiallisesti/perhettä ajatellen. Isoäitini ja hänen perheensä ottivat usein "karjanylityslautan" hänen ollessa nuori. Vaikka laivat ovat nykyään parempia ja nopeampia eikä niissä kuljeteta karjaa...Mielestäni on silti tärkeää tuntea Irlannin meri. Se on kokemus joka jokaisen irlantilaisen perheen tulisi kokea. Henkilökunta on ystävällinen ja avulias ja Swift on paras lautta ajan säästämiseen.

  'Michael Murray' matkusti operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ylitys"

  Minulla oli mukava ja miellyttävä kokemus Irish Ferriesillä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Pääkansi on iso ja siisti ja siellä on paljon istumapaikkoja. Käytän Irish Ferriesiä uudelleen!

  'Emma' matkusti operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän