COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hull - Zeebrugge on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Belgia lautat sivullamme.

Hull - Zeebrugge lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 13 hr 15 min
  • Get price

Hull Zeebrugge lautta arvostelut

 • "P+O Ferries Hull-Zeebrugge"

  Laivaa johdettiin hyvin, kaikkialla olla puhdasta ja hytit olivat siistejä, vaikkakin pieniä, mutta mukavia. Ainoa valituksemme on ruoan hinta, se on liian kallista. Maksoimme 7£ kahdesta pasteijasta jotka olivat kivikovia, joten yhteenvetona: hyvä lautta pilattu ylihinnoitetulla ruoalla.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Paras tapa matkustaa."

  Asumme Skotlannissa ja tämä lautta säästää meiltä pitkän ja ruuhkaisen matkan Englannin etelärannikolle. Käytämme Hull - Zeebrugge -lauttaa säännöllisesti ja nautimme ajastamme laivalla. Varaamme club class hytin saadaksemme lisätilaa, vedenkeittimen ja tv:n. Syömme ravintolassa ja ruoka on erinomaista (etenkin pihvit!). Nämä laivat ovat todella vakaita, jopa huonoissa olosuhteissa, emmekä voi moittia matkaa.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pride of York 14-15 ja 19-20 heinäkuuta Hullista Zeebruggeen ja takaisin"

  Premier hytti oli kiva ja tilava. Koko henkilökuinta oli ystävällinen ja avulias. Palvelut olivat hyviä. Lasten viihdyke hauskaa. Erinomainen kokemus jonka toistaisin mielellään uudelleen. Pieni negatiivinen puoli oli pitkä odotus UK:n rajatarkistuksessa paluumatkalla (20.7.) mikä oli täysin eri kokemus kuin Belgian puolella (15.7.).

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kokemuksemme Hull - Zebrugge lautalla"

  Hieno kokemus, todella rentouttava alku lomallemme - Euroopan kierely matkailuautolla. Tekisimme tämän ehdottomasti uudelleen ja suosittelisimme sitä muillekin!

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Hull satamaan Zeebrugge

Englanti ja Belgia yhdistyvät reitillä Hull Zeebrugge. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia 15 minuuttia.

Hull Zeebrugge matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Hull opas

Hull, tai Kingston upon Hull virallisesti, sijaitsee seremoniallisessa East Riding of Yorkshiren läänissä Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Hull- joen rannalla, jossa se kohtaa Humberin suiston, noin 40 km sisämaahan Pohjanmereltä. Kaupunki voi jäljittää sen juuret Meauxin Abbey munkkien aikaan 1100–luvulle, jolloin he tarvitsivat sataman voidakseen kuljettaa villaa.

Nykyisin kaupunki on enemmän kuin vain sen satama ja tämän näyttää myös sen vuonna 2017 saama nimike Britannian kulttuuripääkaupunki. Nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanhankaupunki ja Museum Quarter, Hullin venesatama ja Deep, joka on akvaario Sammy’s Pointissa. Kaupungissa on myös rikas urheiluperintö, johon kuuluu valioliigan jalkapallojoukkue, Hull City Football Club, ja Super League Rugby joukkue, Hull FC Rugby Club.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Alankomaiden Rotterdam/Europortiin, johon matka-aika on 10-11 tuntia. Belgian Zeebruggeen matka kestää 14 tuntia. Hullista lähtee myös viikottainen palvelu Haminaan.


Zeebrugge opas

Zeebrugge sijaitsee Pohjanmeren rannikolla Belgiassa. Kaupunki sijaitsee Pohjanmeren rannikolla ja koska se on lähellä Euroopan suuria teollisuuden kaupunkeja, ja koska sillä on hyvät liikenneyhteydet, siitä on tullut liikenteen keskus kaikkiin suuntiin. Zeebrugge on myös Belgian tärkein kalasatama ja sen kalamarkkinat ovat yhdet Euroopan suurimmista. Satamassa tapahtui Zeebruggen hyökkäys 23. huhtikuuta 1918, kun Britannian kuninkaallisen laivasto laittoi Saksan sisämaan laivastotukikohdan Bruggessa pois toiminnasta. Amiraali Roger Keyes oli suunnitellut ja johtanut hyökkäyksen joka upotti sataman laivat tukkien tukikohdan sisäänkäynnin ensimmäisen maailmansodan viimeiseksi seitsemäksi kuukaudeksi.

Suurin osa matkustajista kulkee sataman kautta joko nauttien ylellisestä risteilystä tai matkalla Hulliin ja Rosythiin Britanniassa. Satamassa on useita kauppoja, kahvila ja mukavat odotustilat.