Hull
Zeebrugge
Lautat maahan Belgia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Hull satamaan Zeebrugge

Englanti ja Belgia yhdistyvät reitillä Hull Zeebrugge. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia 15 minuuttia.

Hull Zeebrugge matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Hull - Zeebrugge?

Lautan ylitysaika Hull - Zeebrugge on noin 13h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Hull - Zeebrugge?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Hull to Zeebrugge ja tämä on
 • P&O Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Hull - Zeebrugge?

Varaa lautat reitiltä Hull kohteeseen Zeebrugge tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Hull Zeebrugge lautta arvostelut

 • "Huoleton"

  Erinomaisen huoleton - täydellinen lopetus lomalle.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka!"

  Perheenä olemme aina odottaneet innolal laivamatkaa Zeebruggeen: Siltä hetkeltä kun auto on lastattu tuntuu kuin loma olisi alkanut, laivan palvelut ovat fantastisia. Tällä viime matkalla matkustin yksin mutta olin silti innoissani päästessäni taas laivalle.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kokemuksemme Hull - Zebrugge lautalla"

  Hieno kokemus, todella rentouttava alku lomallemme - Euroopan kierely matkailuautolla. Tekisimme tämän ehdottomasti uudelleen ja suosittelisimme sitä muillekin!

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän

Hull opas

Hull, tai Kingston upon Hull virallisesti, sijaitsee seremoniallisessa East Riding of Yorkshiren läänissä Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Hull- joen rannalla, jossa se kohtaa Humberin suiston, noin 40 km sisämaahan Pohjanmereltä. Kaupunki voi jäljittää sen juuret Meauxin Abbey munkkien aikaan 1100–luvulle, jolloin he tarvitsivat sataman voidakseen kuljettaa villaa.

Nykyisin kaupunki on enemmän kuin vain sen satama ja tämän näyttää myös sen vuonna 2017 saama nimike Britannian kulttuuripääkaupunki. Nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanhankaupunki ja Museum Quarter, Hullin venesatama ja Deep, joka on akvaario Sammy’s Pointissa. Kaupungissa on myös rikas urheiluperintö, johon kuuluu valioliigan jalkapallojoukkue, Hull City Football Club, ja Super League Rugby joukkue, Hull FC Rugby Club.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Alankomaiden Rotterdam/Europortiin, johon matka-aika on 10-11 tuntia. Belgian Zeebruggeen matka kestää 14 tuntia. Hullista lähtee myös viikottainen palvelu Haminaan.


Zeebrugge opas

Zeebrugge sijaitsee Pohjanmeren rannikolla Belgiassa. Kaupunki sijaitsee Pohjanmeren rannikolla ja koska se on lähellä Euroopan suuria teollisuuden kaupunkeja, ja koska sillä on hyvät liikenneyhteydet, siitä on tullut liikenteen keskus kaikkiin suuntiin. Zeebrugge on myös Belgian tärkein kalasatama ja sen kalamarkkinat ovat yhdet Euroopan suurimmista. Satamassa tapahtui Zeebruggen hyökkäys 23. huhtikuuta 1918, kun Britannian kuninkaallisen laivasto laittoi Saksan sisämaan laivastotukikohdan Bruggessa pois toiminnasta. Amiraali Roger Keyes oli suunnitellut ja johtanut hyökkäyksen joka upotti sataman laivat tukkien tukikohdan sisäänkäynnin ensimmäisen maailmansodan viimeiseksi seitsemäksi kuukaudeksi.

Suurin osa matkustajista kulkee sataman kautta joko nauttien ylellisestä risteilystä tai matkalla Hulliin ja Rosythiin Britanniassa. Satamassa on useita kauppoja, kahvila ja mukavat odotustilat.


Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.