COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Interislander

Uuden-Seelannin Cook-salmella toimiva Interislander yhdistää pohjois- ja eteläsaaret tarjoamalla yhteyden Wellingtonista Pictoniin.

Kolmen tunnin matkaa kutsuttiin kerran "yhdeksi maailman kauneimmista laivamatkoista". Interislander on kulkenut tätä luonnonkaunista 92 kilometrin reittiä yli 50 vuotta, kuljettaen yli miljoonaa matkustajaa vuosittain. Interislanderin 11 päivittäistä ylitystä tarjoavat edullisen ja joustavan tavan tutkia Uuden-Seelannin pääsaaria.

Interislanderin kolme huipputeknologista lauttaa, Aratere, Kaitaki ja Kaiarahi, kuljettavat sekä matkustajia että ajoneuvoja monta kertaa päivässä, seuraten kätevää aikataulua matkailusi helpottamiseksi. Maori-kielellä laivojen nimet ovat 'Nopea reitti', 'Haastaja' ja 'Johtajuus'. Jokaiselta lautalta löytyy kattava valikoima mukavuuksia, mukaan lukien elokuvateattereita, ylellisiä oleskelutiloja, live-bändejä ja lasten viihdykkeitä. He olivat myös Cook-lahden ensimmäinen ilmaista Wi-Fiä tarjoava lauttayhtiö.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Interislander -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Interislander -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Interislanderiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Interislander reitit ja satamat

Operaattorin Interislander matkassa

Operaattorin Interislander kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit