Interislander
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Interislander

Uuden-Seelannin Cook-salmella toimiva Interislander yhdistää pohjois- ja eteläsaaret tarjoamalla yhteyden Wellingtonista Pictoniin.

Kolmen tunnin matkaa kutsuttiin kerran "yhdeksi maailman kauneimmista laivamatkoista". Interislander on kulkenut tätä luonnonkaunista 92 kilometrin reittiä yli 50 vuotta, kuljettaen yli miljoonaa matkustajaa vuosittain. Interislanderin 11 päivittäistä ylitystä tarjoavat edullisen ja joustavan tavan tutkia Uuden-Seelannin pääsaaria.

Interislanderin kolme huipputeknologista lauttaa, Aratere, Kaitaki ja Kaiarahi, kuljettavat sekä matkustajia että ajoneuvoja monta kertaa päivässä, seuraten kätevää aikataulua matkailusi helpottamiseksi. Maori-kielellä laivojen nimet ovat 'Nopea reitti', 'Haastaja' ja 'Johtajuus'. Jokaiselta lautalta löytyy kattava valikoima mukavuuksia, mukaan lukien elokuvateattereita, ylellisiä oleskelutiloja, live-bändejä ja lasten viihdykkeitä. He olivat myös Cook-lahden ensimmäinen ilmaista Wi-Fiä tarjoava lauttayhtiö.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Interislander -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Interislander -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Interislanderiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Interislander matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.