Ippocampo
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Ippocampo

IPPOCAMPO on lauttayhtiö, joka liikennöi Napolinlahdella ja tarjoaa säännöllisiä lauttoja Manner-Italiasta ympäröiville Ischian ja Procidan saarille. Tämä kuljetuspalvelu on varattavissa ympäri vuoden, ja se tarjoaa matkustajille nopean ja luotettavan tavan tutustua Italiaan.

IPPOCAMPOn lautat liikennöivät Napolinlahden 4 eri sataman välillä: Porto commerciale di Marina Grande Procidassa, Ischia Porto banchina "Scivolo", Porto commerciale di Pozzuoli ja Monte di Procida Porto. Laivaan saa ottaa vain jalkaisin matkustavia, ja polkupyöriä voi kuljettaa 3 eurolla jokaista matkaa kohti. Matkustajat voivat myös ottaa lemmikkieläimet mukaan tähän lauttaliikenteeseen.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Ippocampo -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Ippocampo -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Ippocampo routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.