Lautta satamasta Iraklia satamaan Katapola

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Iraklia Katapola, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 45 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Iraklia Katapola kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Iraklia - Katapola lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 3 lähtöä viikoittain 1 h 45 min
    • Etsi hinta
  • SeaJets
    • 1 lähtö viikoittain 1 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Iraklia Katapola

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Iraklia Katapola on auto ja 2 matkustajaa.

Iraklia opas

Iraklia on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Se on pieni saari, noin 18 km2 ja noin 150 vakituista asukasta. Saari sijaitsee saarten Naxos ja Ios välissä ja lähellä saaria Schoinoussa, Koufonisi, Donoussa ja Keros, jotka yhdessä muodostavat Pienet Kykladit. Saarelta on löytynyt jäänteitä muinaisesta asutuksesta ja haudoista. Ne, sekä Goddess Luckin ja Zeusin temppelien (400–200 eKr.) rauniot ovat todisteita varhaisesta Kykladien sivistyksestä (3. vuosituhannella eKr). Saaren lahtdet ja luonnon muodostamat luolat toimivat suojina merirosvoilta ja salakuljettajilta Turkin miehityksen aikana.

Saaren satama on nimeltään Agios Georgios ja lautat kulkevat Piraeuksen satamaan. Matka-aika on 8-10 tuntia riippuen matkareitistä. Saarelta kulkee myös lautta muille Pienille Kykladeille ja Naxokseen ja Amorgokseen.