blue_star_ferries_blue_star_naxos

Blue Star Naxos

Blue Star Ferries toimii satamien Aegiali Astypalea, Aegiali Donoussa, Aegiali Naksos, Aegiali Paros, Aegiali Pireus, Astypalea Donoussa, Astypalea Naksos, Astypalea Paros, Astypalea Pireus, Donoussa Naksos, Donoussa Paros, Donoussa Pireus, Iraklia Katapola, Iraklia Koufonissi, Iraklia Naksos, Iraklia Paros, Iraklia Pireus, Iraklia Schinoussa, Katapola Koufonissi, Katapola Naksos, Katapola Paros, Katapola Pireus, Katapola Schinoussa, Koufonissi Naksos, Koufonissi Paros, Koufonissi Pireus, Koufonissi Schinoussa, Naksos Paros, Naksos Pireus, Naksos Schinoussa, Naksos Thira, Paros Pireus, Paros Schinoussa, Paros Thira, Pireus Schinoussa, Pireus Syros, Pireus Thira, Pireus Tinos, Syros Paros & Syros Schinoussa välillä

Blue Star Naxos on Blue Star Parosin sisaralus, ja se kuljettaa 1474 matkustajaa ja 230 ajoneuvoa. Aluksella on valikoima kylpyhuoneellisia hyttejä, lentomatkustustyylisiä istuimia tilavissa auloissa, putiikki, avokansikahvila sekä itsepalveluravintola.

Ravintolat

Goody's on itsepalvelupikaruokaravintola joka tarjoaa monentyyppistä ruokaa hampurilaisista voileipiin. Nuorimmille asiakkaille löytyy myös juniorimenu. Flocafeessa tarjoillaan kylmien ruokien lisäksi kuumia sekä kylmiä juotavia ja alkoholillisia virvokkeita.

Muut palvelut

Langattoman Internetin käyttäminen on mahdollista laivan tietyissä osissa, pankkiautomaatista voi nostaa rahaa, kolikkopuhelin on käytettävissä jos matkapuhelimessa ei ole signaalia ja etukäteen varatut lemmikit voivat majoittua kenneleissä.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Blue Star Naxos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Blue Star Naxos laivalla

blue_star_ferries_blue_star_naxos_air_type_seats blue_star_ferries_blue_star_naxos_business_class_lounge blue_star_ferries_blue_star_naxos_business_lounge blue_star_ferries_blue_star_naxos_fast_food

Blue Star Naxos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!