COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alilauro

Alilauro on pitkäaikainen italialainen laivayhtiö, joka toimii Napolinlahdella. Se tarjoaa ylityksiä Napolin, Sorrenton niemimaan, Eolian saariston ja kauniiden Caprin ja Ischian saarien välillä Tyrrhenianmerellä.

Vuonna 1944 Agostino Lauro purjehti Ischiasta Capriin Freccia del Golfo-nimisellä aluksellaan. Hän perusti sitten turistireitin näiden kahden upean saaren välille. 22 vuotta myöhemmin hän laajensi laivastoaan hankkimalla kolme pientä kantosiipialusta. Nykyään Alilaurolla on yli 30 lauttaa.

Agostinon poika, Salvatore, johtaa nykyään Alilauroa, josta on tullut holding-yhtiö. Yhtiöllä on yli 500 työntekijää ja yhteistyökumppania, ja matkustajia on vuosittain yli kolme miljoonaa.

Heidän laivastoonsa kuuluu suuri katamaraani, yksirunkoisia lauttoja, sekä moderneja kantosiipialuksia, jotka kuljettavat vain jalkamatkustajia. Celestina Laurolla on ilmainen Wi-Fi. Jokaiselta lautalta löytyy myös suuret oleskelutilat, joiden ansiosta voit matkustaa tyylillä ja mukavuudella Italian kuvankauniiden alueiden läpi.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Alilauro -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Alilauro -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Alilauro kaikki reitit

Alilauro asiakasarviot

  • "To Ischia with Allilauro"

    Ship was precisely in time, and everything went well. Thanks guys! Cannot really answer to question about restaurant services, since we didn't use them.

    Lue lisää Näytä vähemmän