Jersey
Sark
Lautat maahan Sark
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Jersey satamaan Sark

Jersey ja Sark yhdistyvät reitillä Jersey Sark. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Jersey Sark matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Sark lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Jersey - Sark?

Lautan ylitysaika Jersey - Sark on noin 1h 10m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Jersey - Sark?

Jersey to Sark lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Jersey - Sark on 155 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Jersey - Sark?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Jersey to Sark ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Jersey - Sark?

Varaa lautat reitiltä Jersey kohteeseen Sark tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Sark?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Jersey - Sark
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Jersey - Sark?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Jersey - Sark?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Jersey ja Sark välillä?

Etäisyys Jersey ja Sark välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Jersey opas

St Helier on Jerseyn saaren pääkaupunki. Saari on suurin kanaalin saarista, jotka sijaitsevat Englannin kanavalla. Jerseyllä on erillinen suhde British Crown muista Crownista riippuvaisista Guernseyn ja Isle of Manin saarista. Se ei kuulu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja sillä on kansainvälinen identiteetti erillään Britanniasta, mutta UK:lla on perustuslain mukaan vastuu Jerseyn puolustuksesta. Jersey Museum and Art Gallery on suosittu kohde vierailijoille St Helieriessä. Museo kertoo Jerseyn historian neoliittisesta ajasta nykypäivään. Vierailijat voivat nähdä saaren hienoimpia aarteita esillä, sekä korvaamattoman pronssikauden kultaisen vääntömomentin ja Millaisin kuuluisan muotokuvan ”Lillie Langtry”. Jos haluat jotain hieman rentouttavampaa niin miksi et viettäisi päivää yhdellä Jerseyn ihanista rannoista, tai yhdessä St Helierin monista kahviloista, baareista ja ravintoloista.

Jerseyn satama sijaitsee eteläpäässä saaren pääkaupungissa St Helierissä St Aubinin lahdella. Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.


Sark opas

Sark on pieni ja kuvauksellinen saari, joka sijaitsee lähellä Jerseyn ja Guernseyn saaria. Yksi Kanaalisaarista, Sarkin väkiluku on noin 700 asukasta ja se on täysin autoton, jossa ainoa liikenne koostuu polkupyöristä, hevoskärryistä ja traktoreista. Sarkissa on kaksi pääaluetta: Suur-Sark ja Pikku Sark, ja nämä on yhdistetty pienellä maakaistaleella Coupeella. Saarta hallinnoi Seigneur ja se on vain 5 km pitkä, joten se on pienin Euroopan osavaltio. Sarkin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat upea rantaviiva ja eristäytyneet rannat, kuten Grande Greve Bay, loputon luonto ja kauniit tilukset ympäröimässä Seigneurin virka-asuntoa - 1600-luvun La Seigneurie.

Isle of Sark Shipping Company kuljettaa pieniä lauttoja Sarkilta St Peter Portiin Guernseyyn. 14 km matka kestää 45 minuuttia. Nopeat matkustaja-alukset toimivat myös kesällä Jerseyyn. Lady Maris II, 12-matkustajan vene, liikennöi säännöllisesti Alderneyyn.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 09:00 10:10 1 tunti 10 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.