Lautta satamasta Jersey satamaan Sark

Jersey ja Sark yhdistyvät reitillä Jersey Sark. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Jersey Sark matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey - Sark lauttaoperaattorit

  • Manche Iles Express
    • 4 lähtöä viikoittain 1 h 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Jersey Sark

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Sark opas

Sark on pieni ja kuvauksellinen saari, joka sijaitsee lähellä Jerseyn ja Guernseyn saaria. Yksi Kanaalisaarista, Sarkin väkiluku on noin 700 asukasta ja se on täysin autoton, jossa ainoa liikenne koostuu polkupyöristä, hevoskärryistä ja traktoreista. Sarkissa on kaksi pääaluetta: Suur-Sark ja Pikku Sark, ja nämä on yhdistetty pienellä maakaistaleella Coupeella. Saarta hallinnoi Seigneur ja se on vain 5 km pitkä, joten se on pienin Euroopan osavaltio. Sarkin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat upea rantaviiva ja eristäytyneet rannat, kuten Grande Greve Bay, loputon luonto ja kauniit tilukset ympäröimässä Seigneurin virka-asuntoa - 1600-luvun La Seigneurie.

Isle of Sark Shipping Company kuljettaa pieniä lauttoja Sarkilta St Peter Portiin Guernseyyn. 14 km matka kestää 45 minuuttia. Nopeat matkustaja-alukset toimivat myös kesällä Jerseyyn. Lady Maris II, 12-matkustajan vene, liikennöi säännöllisesti Alderneyyn.