COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Sark on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Sark lautat sivullamme.

Jersey - Sark lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Jersey satamaan Sark

Jersey ja Sark yhdistyvät reitillä Jersey Sark. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Jersey Sark matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


Sark opas

Sark on pieni ja kuvauksellinen saari, joka sijaitsee lähellä Jerseyn ja Guernseyn saaria. Yksi Kanaalisaarista, Sarkin väkiluku on noin 700 asukasta ja se on täysin autoton, jossa ainoa liikenne koostuu polkupyöristä, hevoskärryistä ja traktoreista. Sarkissa on kaksi pääaluetta: Suur-Sark ja Pikku Sark, ja nämä on yhdistetty pienellä maakaistaleella Coupeella. Saarta hallinnoi Seigneur ja se on vain 5 km pitkä, joten se on pienin Euroopan osavaltio. Sarkin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat upea rantaviiva ja eristäytyneet rannat, kuten Grande Greve Bay, loputon luonto ja kauniit tilukset ympäröimässä Seigneurin virka-asuntoa - 1600-luvun La Seigneurie.

Isle of Sark Shipping Company kuljettaa pieniä lauttoja Sarkilta St Peter Portiin Guernseyyn. 14 km matka kestää 45 minuuttia. Nopeat matkustaja-alukset toimivat myös kesällä Jerseyyn. Lady Maris II, 12-matkustajan vene, liikennöi säännöllisesti Alderneyyn.