COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - St Malo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Ranska lautat sivullamme.

Jersey - St Malo lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

Jersey St Malo lautta arvostelut

 • "Matka St Maloon"

  Matka oli hyvä. Lautta lähti ja saapui aikataulun mukaan. Henkilökunta vaikutti miellyttävältä ja avuliaalta. Laivan palvelut olivat hyvät paitsi ruokapalveluihin oli pitkä jono. Ainoa ongelma esiintyi kun saavuimme St Maloon. Meidän piti odottaa pitkään ennen kuin pääsimme lautalta ulos sillä jalkamatkustajien piti odottaa kunnes kaikki autot oli purettu. Ymmärrän kyllä miksi, mutta varmasti systeemiin olisi parempikin ratkaisu.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas palvelu"

  Palvelu oli täsmällinen ja tehokas ja laiva oli mukava. Kannattaa maksaa extraa kallistuvista tuoleista. Ainoa kommentini on, kun paluumatkalla jalkamatkustajien täytyi kiivetä todella jyrkät portaat. Tämä ei ollut ihanteellista 86-vuotiaalle äidilleni. Samaa kiipeämistä ei vaadittu menomatkalla ja olisi hyvä jos sen voisi välttää toisellakin suunnalla.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Jersey satamaan St Malo

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey St Malo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 25 minuuttia.

Jersey St Malo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


St Malo opas

Vaikka St. Malo ei ehkä ole yksi suurimmista kaupungeista Bretagnen alueella Ranskassa, se on lähellä Mont Saint Micheliä ja on todella hyvä tukikohta kaupunkiin ja sen lähiympäristöon tutustuessa. St. Malossa on useita nähtävyyksiä, joista historiallisimmat ja mielenkiintoisimmat sijaitsevat mukulakivikaduilla ympäri muuria. Saadaksesi parhaat näkymät, kävele pitkin valleja. Muita kohokohtia ovat Cathédrale St. Vincent, joka sijaitsee Place Jean de Châtillonissa, ja myös Fort National, Château de St. Malo, hiekkarannat ja upea Grand Aquarium.

Kaupunki on lopullinen määränpää päivittäiselle Condor Ferrylle, joka lähtee Weymouthista, Englannistai, pysähtyen sekä Guernseyn ja Jerseyn saarilla matkan varrella.