Lautta satamasta Jersey satamaan St Malo

Jersey ja Ranska yhdistyvät reitillä Jersey St Malo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 25 minuuttia.

Jersey St Malo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Jersey - St Malo lauttaoperaattorit

  • Condor Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h 25 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Jersey St Malo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Jersey St Malo on auto ja 2 matkustajaa.

St Malo opas

Vaikka St. Malo ei ehkä ole yksi suurimmista kaupungeista Bretagnen alueella Ranskassa, se on lähellä Mont Saint Micheliä ja on todella hyvä tukikohta kaupunkiin ja sen lähiympäristöon tutustuessa. St. Malossa on useita nähtävyyksiä, joista historiallisimmat ja mielenkiintoisimmat sijaitsevat mukulakivikaduilla ympäri muuria. Saadaksesi parhaat näkymät, kävele pitkin valleja. Muita kohokohtia ovat Cathédrale St. Vincent, joka sijaitsee Place Jean de Châtillonissa, ja myös Fort National, Château de St. Malo, hiekkarannat ja upea Grand Aquarium.

Kaupunki on lopullinen määränpää päivittäiselle Condor Ferrylle, joka lähtee Weymouthista, Englannistai, pysähtyen sekä Guernseyn ja Jerseyn saarilla matkan varrella.