Kapellskär
Maarianhamina
Lautat maahan Ahvenanmaa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Kapellskäristä Maarianhaminaan

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Viking Linen liikennöimällä Kapellskär-Maarianhamina reitillä. Ylityksiä on viikottain jopa 21 ja matkat kestävät nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.
Kapellskär-Maarianhamina väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Kapellskär satamaan Maarianhamina

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Kapellskär - Maarianhamina?

  Lautan ylitysaika Kapellskär - Maarianhamina on noin 2h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Kapellskär - Maarianhamina?

  Kapellskär to Maarianhamina lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kapellskär - Maarianhamina on 44 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kapellskär - Maarianhamina?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Kapellskär to Maarianhamina ja tämä on
  • Viking Line
 • Miten voin varata lauttalippuja Kapellskär - Maarianhamina?

  Varaa lautat reitiltä Kapellskär kohteeseen Maarianhamina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kapellskär - Maarianhamina?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kapellskär - Maarianhamina
  • Viking Line
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kapellskär - Maarianhamina?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kapellskär ja Maarianhamina välillä
  • Viking Line
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kapellskär - Maarianhamina?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Viking Line
 • Mikä on etäisyys Kapellskär ja Maarianhamina välillä?

  Etäisyys Kapellskär ja Maarianhamina välillä on noin 55 meripeninkulmaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.


Maarianhamina opas

Maarianhamina on Suomeen kuuluvan itsehallintoalueen Ahvenanmaan pääkaupunki. Kaupunkiin ja sen satamaan on helppo tutustua kävellen, polkupyörällä tai bussilla. Neljä-mastoinen Pommern-purjealus löytyy lauttasatamasta Badhusparkenin vierestä ja Ahvenanmaan merenkulkumuseon läheltä. Yksi kaupungin suosituista nähtävyyksistä, Pyhän Yrjön kirkko, sijaitsee limettipuiden ympäröimältä Esplanaden Boulevardin puolessa välissä. Suurin osa kaupungin kaupoista ja monet ravintolat ja kahvilat sijaitsevat Torggatanin kävelykadulla Maarianhaminan keskustassa. Tältä alueelta löytyy myös Självstyrelsegården, joka on alueen hallinnon keskus. Siellä sijaitsevat Ahvenanmaan parlamentti ja lääninhallitus, kaupungintalo sekä muita hallitusrakennuksia. Alueella on myös patsas Tsarinna Maria Aleksandrovnasta, joka antoi nimensä vuonna 1861 perustetulle kaupungille.

Maarianhamina sijaitsee niemimaalla ja siellä on kaksi satamaa, joista toinen on itärannalla ja toinen länsirannalla. Kummassakaan satamassa ei ole vuorovettä ja ne pysyvät sulana lähes ympäri vuoden. Kansainvälisestä länsisatamasta lähtee päivittäin lauttoja Ruotsiin, Viroon ja manner-Suomeen, kun taas Itäsatama on yksi Skandinavian suurimmista venesatamista.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.