Kapellskär satamaan Maarianhamina lautta

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät reitillä Kapellskär Maarianhamina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Viking Line. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Kapellskär Maarianhamina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kapellskär satamaan Maarianhamina lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.

Kapellskär - Maarianhamina lauttaoperaattorit

  • Viking Line
    • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Kapellskär Maarianhamina hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Kapellskär Maarianhamina on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on satamakaupunki noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen.

Kaupunki sijaitsee Itämeren rannikolla, ja sitä palvelee säännöllinen matkustajalauttayhteys Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Kapellskär on Tukholman alueen pohjoisin satama, ja se on yksi Ruotsin suurimmista ro-ro satamia ja tärkeä sekä matkustajille että rahdille. Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Maarianhamina opas

Maarianhamina on Ahvenanmaan pääkaupunki, joka on Suomen ainoa itsehallintoalue. Kaupunkiin ja satamaan on helppo tutustua jalkaisin, polkupyörällä tai bussilla. Suurin osa kaupungin kaupoista ja monet ravintolat ja kahvilat sijaitsevat Torggatanin kävelykadulla Maarianhaminan keskustassa. Aukiolla, joka käsittää Ahvenanmaan parlamentin ja lääninhallituksen, kaupungintalon ja hallituksen rakennuksen Självstyrelsegårdenin. Alueella on myös patsas Tsarinna Maria Aleksandrovnasta, joka antoi nimensä vuonna 1861 perustetulle kaupungille.

St Göranin kirkko sijaitsee puolimatkassa pitkin katua, ja pohjoispuolella voidaan nähdä useita vanhoja laivanvarustajien taloja. Maarianhamina sijaitsee niemimaalla ja siellä on kaksi satamaa, joista toinen on itärannalla ja toinen länsirannalla. Kummassakaan satamassa ei ole vuorovettä ja ne pysyvät sulana lähes ympäri vuoden. Kansainvälisestä länsisatamasta on päivittäisiä palveluja Ruotsiin, Viroon ja manner-Suomeen kun taas Itäsatamassa on yksi Skandinavian suurimmista venesatamista.