Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3301 reitillä ja 671 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Ahvenanmaa

Ahvenanmaa muodostuu 6,500 saaresta, joilla puhutaan ruotsinkieltä. Saarista suurimmalla, Manner-Ahvenanmaalla, asuu yli 90% väestöstä.

Ahvenanmaa sijaitsee Itämerellä ja on Suomen hallintoalueista pienin. Vaikka Ahvenanmaan saaria on tuhansia, vain 80 niistä asuu ihmisiä. Ahvenanmaalla asuu noin 28,500 asukasta ja vaikka kohde ei itsessään ole erittäin ruuhkainen, se tarjoaa paljon tehtävää ja nähtävää paikallisille sekä turisteille.

Mitä tulee aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin, Ahvenanmaan rikas historia tarjoaa erilaista ajanvietettä kaikenlaisille vierailijoille. Koreillen kauniilla ja tyypillisillä suomalaisilla maisemilla, vaeltajat ja lenkkeilijät rakastuvat maan metsiin, vuoriin ja rannikkoalueisiin. Kulttuurista kiinnostuneille tarjolla on museoita ja kauppoja joissa myydään käsitöitä.

Heille jotka haluavat sukeltaa syvälle Ahvenanmaan historiaan tarjolla on valikoima muistomerkkejä, museoita ja nähtävyyksiä. Erityisesti Jan Karlsgarden on kiinnostava nähtävyys. Se on 1800-luvulta perin oleva perinteinen maatila, joka antaa maistiaisen saaren entisestä elämästä ennen modernisaatiota ja teknologiaa. 12 muuta keskiaikaista kirkkoa ovat myös hyvä esimerkki Ahvenanmaan historiallisesta arkkitehtuurista. Nähtävyyksistä suurin ja tärkein täytyy olla kuitenkin Kastelholman linna 1200-luvulta.

Ahvenanmaan laivamatkat tunnetaan parhaimpina pohjoismaissa. Sijaiten Suomen ja Ruotsin välissä, laivamatkalla ohi lipuu kuvankauniita saari- ja rannikkomaisemia. Kauniiden maisemien syystä monet varaavatkin laivamatkoja lentämisen sijaan.

Laivat ovat erittäin suuria risteilyaluksia viimeisen luokan teknologialla ja mukavuuksilla. Laivoja kulkee useasti päivässä ja niiltä löytyy lukuisia palveluita kuten ravintoloita, taxfree-myymälöitä sekä matkanaikaista viihdykettä.

Ahvenanmaalle kulkee laivoja monista kohteista kuten Ruotsista, Virosta ja Suomesta ja reiteillä operoivat tunnetut laivayhtiöt Eckerö Line, Tallink Silja ja Viking Line.

Ahvenanmaan saaristo on erityisen helppopääsyinen; saarilla operoi lukuisia laivoja jotka tarjoavat ilmaisia saarten välisiä matkoja sekä paikallisille että turisteille. Jokaisella asutetulla saarella on ajoteitä sekä venesatamat. Saarilla operoi busseja, takseja sekä autonvuokraus yhtiöitä jotka tekevät matkastasi stressittömän.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Viking Line
  • Etsi hinta
 • Finnlines
  • Etsi hinta
 • Tallink Silja
  • Etsi hinta
 • Eckerö Linjen
  • Etsi hinta

Ahvenanmaa arvostelut

 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Booking via Direct Ferries"

  The booking comfirmation via Direct Ferries took so long that we must buy other ticets directly the company Eccerö Lines to secure out three weeks roud trip in the whole

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sujuvasti toimii"

  Nettibookkaus - ei minkäänlaisia ongelmia. Grisslehamnin satamassa kaikki toimi moitteettomasti (ihana paikka, harmi vaan, ettei ehditty tarkemmin tutustua). Laivassa kiva tunnelma ja hyvä palvelu. Eckeröstä sulavasti matkaan kohti Maarianhaminaa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Positiivisesti yllättävä kokemus. "

  Mahtava kokemus kun vihdoin joku on päättänyt ottaa etäisyyttä meluisaan ja likaiseen viikinkiaikaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Ahvenanmaa