Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Maarianhamina lauttasatamaan

 • Autolla

  Maarianhamina on 20 km Långnäsistä ja autolla matka kestää noin 30 minuuttia. Långnäsiin pääset seuraamalla reittiä 3 itään. Maarianhaminan lauttaterminaali sijaitsee Västra hamnenissa, noin 1 km päässä tai 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

 • Junalla

  Maarianhaminassa ei ole rautatieasemaa.

 • Bussilla

  Paikallisliikenteen bussilinja B pysähtyy satamassa ja pysäkki sijaitsee terminaalin ulkopuolella. Bussilla matkustaminen on ilmaista Maarianhaminassa.

 • Paikoitus

  Pysäköinti on ilmaista Maarianhaminan terminaalissa. Satamasta löytyy sekä lyhytaikais- että pitkäaikaispaikoitus.

 • Osoite

  Västra hamnen, Silja Line, 22100 Maarianhamina, 22100, Suomi

 • Maarianhamina majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Maarianhamina lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Maarianhamina majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Maarianhamina lauttapalvelut

Maarianhamina opas

Mitä Maarianhaminassa voi tehdä?

Stressittömänä kesäkaupunkina pidetty Maarianhamina tarjoaa virkistävää vaihtelua läheisten Baltian maiden pääkaupunkeihin. Vaikka Ahvenanmaa on osa Suomea, sen asukkaat puhuvat äidinkielenään ruotsia ja turistien onneksi useimmat osaavat myös englantia. Maarianhaminassa vierailevat tietävät löytävänsä rentouttavia majoituksia rannikon läheltä, jotka tarjoavat kevyttä viihdykettä; snorklausta ja sukellusta, jotka ovat kaupungin suosituimpia ajanvietteitä. Heille, jotka eivät halua viettää aikaansa kristallin kirkkailla rannikoilla, kaupungista löytyy kolme suurta museota, jotka ovat kävelymatkan päässä toisistaan; Ahvenanmaan Metsästys- ja Kalastusmuseo, Ahvenanmaan Merenkulkumuseo sekä Pommern museolaiva tarjoavat historiallisen ja kulttuuririkkaan päivän tutkiskelulle. Rikkaan historiansa lisäksi Maarianhaminassa vierailevat päätyvät aina kiehtovalle Käringsund - peli safarille, jolla kokenut retkiopas kertoo puiston eläimien mielenkiintoisesta elämästä.

Miten Maarianhaminassa voi kulkea?

Kolme ensisijaista julkisen liikenteen muotoa Maarianhaminassa sisältävät bussi- ja lauttapalvelut sekä taksit. Bussipalvelut ovat melko edullisia ja kuljettavat vierailijoita joka puolelle kaupunkia. Vierailijoille, jotka suosivat nopeaa ja edullista matkustamista, taksit tarjoavat parhaimman mahdollisen vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.