Lautta satamasta Katapola satamaan Paros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Katapola Paros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 15 minuuttia samalla kun Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Katapola Paros kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Katapola satamaan Paros

Katapola - Paros lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 3 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Hellenic Seaways
    • 5 lähtöä viikoittain 2 h 35 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Katapola Paros

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Katapola Paros on auto ja 2 matkustajaa.

Paros opas

Kreikan saari Paros on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä. Se on erittäin suosittu lomakohde ja on vain lyhyen matkan, noin tunnin lauttamatkan päässä Naxoksen saarelta. Paros on saavuttanut maineen erittäin kutsuvana ystävällisenä saarena. Se on toiseksi suurin Kykladien saari ja on täynnä laadukkaita nähtävyyksiä kaikille. Vierailijat voivat osallistua vesiurheiluun, nauttia Kreikan tavernoista Parikian rantakadulla ja tutkia Panagia Ekatantapilianin kirkkoa, jonka tiedetään juontavan juurensa niin iptkälle kuin 326jKr. Paroksella on myös useita rantoja kuten Irinin, Farangas, Kato ja Logaras.

Saaren satama on Parikiassa ja isännöi sekä perinteisiä lauttoja ja nopeita lauttoja. Lautat yleensä lähtevät Piraeukselle ja muille Kykladien saarille.