COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola (Amorgos) - Paros on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Katapola (Amorgos) satamaan Paros

Katapola (Amorgos) - Paros lauttaoperaattorit

    • 8 Sailings Weekly 2 hr 20 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 4 hr
    • Get price

Lautta satamasta Katapola satamaan Paros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Katapola Paros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 20 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Katapola Paros kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Katapola opas

Katapola on Amorgoksen saaren pääsatama. Saari on Kreikan Kykladien itäisin ja lähinnä naapuroivaa Dodekanesiaaa.


Paros opas

Kreikan saari Paros on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä. Se on erittäin suosittu lomakohde ja on vain lyhyen matkan, noin tunnin lauttamatkan päässä Naxoksen saarelta. Paros on saavuttanut maineen erittäin kutsuvana ystävällisenä saarena. Se on toiseksi suurin Kykladien saari ja on täynnä laadukkaita nähtävyyksiä kaikille. Vierailijat voivat osallistua vesiurheiluun, nauttia Kreikan tavernoista Parikian rantakadulla ja tutkia Panagia Ekatantapilianin kirkkoa, jonka tiedetään juontavan juurensa niin iptkälle kuin 326jKr. Paroksella on myös useita rantoja kuten Irinin, Farangas, Kato ja Logaras.

Saaren satama on Parikiassa ja isännöi sekä perinteisiä lauttoja ja nopeita lauttoja. Lautat yleensä lähtevät Piraeukselle ja muille Kykladien saarille.