Katapola
Paros
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Katapola satamaan Paros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Katapola Paros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 35 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Katapola Paros kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Katapola satamaan Paros

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Katapola - Paros?

Lautan ylitysaika Katapola - Paros on noin 2h 17m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Katapola - Paros?

Katapola to Paros lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Katapola - Paros on 125 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Katapola - Paros?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Katapola ja Paros välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Katapola - Paros?

Varaa lautat reitiltä Katapola kohteeseen Paros tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Katapola - Paros?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Katapola - Paros
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Katapola - Paros?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Katapola ja Paros välillä
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Katapola - Paros?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Mikä on etäisyys Katapola ja Paros välillä?

Etäisyys Katapola ja Paros välillä on noin 45 meripeninkulmaa.

Katapola opas

Katapola on kylä ja satama Amorgoksen saarella. Amorgos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä joka on lähin tämän ryhmän saarista naapurimaiden Dodekanesian saariryhmän kanssa. Katapola on pitkä ja kapea kylä jossa on vain muutama katu. Useimmat kylän talot sijaitsevat kivenheiton päässä vesirajasta. Pitkin lahtea kävijät löytävät muutamia tavernoja, kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia rauhallisen lounaan ja nauttia upeista näkymistä. Paras ranta lähimpänä kylää on Maltezi, joka on melko lyhyen kävelymatkan päässä kylästä.

Katapolasta kulkee säännölliset lauttayhteydet Piraeuksen satamaan, jonne matka-aika on 7-9 tuntia tavanomaisella lautalla, riippuen matkareitistä, ja 4-5 tuntia highspeed lautalla. Saarella on myös lauttaliikennettä muualle Kykladeille, Dodekanesian saarille ja Astypalaialle.


Paros opas

Kreikan saari Paros on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä. Se on erittäin suosittu lomakohde ja on vain lyhyen matkan, noin tunnin lauttamatkan päässä Naxoksen saarelta. Paros on saavuttanut maineen erittäin kutsuvana ystävällisenä saarena. Se on toiseksi suurin Kykladien saari ja on täynnä laadukkaita nähtävyyksiä kaikille. Vierailijat voivat osallistua vesiurheiluun, nauttia Kreikan tavernoista Parikian rantakadulla ja tutkia Panagia Ekatantapilianin kirkkoa, jonka tiedetään juontavan juurensa niin iptkälle kuin 326jKr. Paroksella on myös useita rantoja kuten Irinin, Farangas, Kato ja Logaras.

Saaren satama on Parikiassa ja isännöi sekä perinteisiä lauttoja ja nopeita lauttoja. Lautat yleensä lähtevät Piraeukselle ja muille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 13:25 19:20 5 tuntia 55 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 13:45 15:45 2 tuntia Mon, La, Sun
Blue Star Ferries 15:15 17:50 2 tuntia 35 minuuttia Mon, Ti, To, La, Sun
Blue Star Ferries 19:00 23:15 4 tuntia 15 minuuttia Mon, Ke, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.