COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola - Pireus on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Katapola satamaan Pireus

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.

Katapola - Pireus lauttaoperaattorit

    • 9 Sailings Weekly 5 hr 35 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 7 hr 25 min
    • Get price

Lautta satamasta Katapola satamaan Pireus

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Katapola Pireus, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 35 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Katapola Pireus kohteiden Kykladit ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Katapola opas

Katapola on Amorgoksen saaren pääsatama. Saari on Kreikan Kykladien itäisin ja lähinnä naapuroivaa Dodekanesiaaa.


Pireus opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.