Lautta satamasta Katapola satamaan Pireus

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Katapola Pireus, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 25 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Katapola Pireus kohteiden Kykladit ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Katapola - Pireus lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 4 lähtöä viikoittain 5 h 25 min
    • Etsi hinta
  • SeaJets
    • 7 lähtöä viikoittain 7 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Katapola Pireus

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Katapola Pireus on auto ja 2 matkustajaa.

Pireus opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.