COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Khios - Cesme on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Egean saaret - Turkki lautat sivullamme.

Khios - Cesme lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 35 min
    • Get price

Lautta satamasta Khios satamaan Cesme

Egean saaret ja Turkki yhdistyvät reitillä Khios Cesme, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ertürk Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Turyol reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Khios Cesme kohteiden Egean saaret ja Turkki välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Khios opas

Chios on viidenneksi suurin saari Kreikan saarilla Egeanmerellä. Se on noin 7km Anatolian rannikolta, ja Chiosin salmi erottaa sen Turkista. Chioksen kaupunki on rakennettu vanhan sataman ja Venetsian ja ottomaanien aikana rakennetun keskiaikaisen linnan ympärille. Saaren nähtävyyksiin kuuluu Chios Byzantine Museum, the Archaeological Museum of Chios, sen keskiaikaiset kylät ja 1000–luvun Nea Moni luostari joka on UNESCON maailmanperintökohde.
Chios on vuoristoinen saari. Saaren etelään ja itään on muodostunut muutama laakso. Pelinoen vuori hallitsee saaren pohjoisosaa. Sen korkein huippi, Profitis Helias on 1297m. Saari on tunnettu sen maisemistaan ja Välimeren ilmastosta, mihin kuuluu leudot talvet ja vähäsateiset kesät.

Chiokselta, kuten Egeanmeren muilta saarilta, on lauttayhteys Piraeukseen ja Rafinaan, Rodokselle ja Kykladeille (Syrokselle, Tinokselle, Mykonokselle and Androkselle). Matkan voi taittaa joko perinteisellä lautalla tai highspeed lautalla, ja riippuen valinnastasi ja lauttayhtiöstä matkaan menee 5,5–9,5 tuntia.


Cesme opas

Cesme on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee länteen Izmiristä Turkissa. Nimi Cesme tarkoittaa suihkulähdettä turkiksi. Nimi tulee monesta lähteestä joita oli ympäri aluetta 1700- ja 1800–luvuilla. Se on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa, sen vetovoimana puhtaat hiekkarannat, kirkas sininen meri, kalaravintoloita ja ihana ilmasto. Keskellä kaupunkia on 1300-luvun genovalainen linnoitus, jonka ottomaanit uudelleenrakensivat 1500-luvulla. Linnoituksen vieressä olevan Caravanserain rakensi Suleiman Magnificent 1500-luvulla. Se muutettiin hotelliksi Hagios Haralambos kirkon aikana. Kaupungin matkailijat voivat tehdä venematkan Cesmen monille läheisille saarille. Yökyöpeleille kaupunki tarjoaa monia diskoja, baareja ja kahviloita.