Khios
Cesme
Lautat maahan Turkki
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Khios satamaan Cesme

Egean saaret ja Turkki yhdistyvät reitillä Khios Cesme, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ertürk Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Turyol reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Khios Cesme kohteiden Egean saaret ja Turkki välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Egean saaret - Turkki lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Khios - Cesme?

  Lautan ylitysaika Khios - Cesme on noin 27m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Khios - Cesme?

  Khios to Cesme lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Khios - Cesme on 37 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Khios - Cesme?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Khios ja Cesme välillä. Nämä ovat
  • Ertürk Lines
  • Turyol
 • Miten voin varata lauttalippuja Khios - Cesme?

  Varaa lautat reitiltä Khios kohteeseen Cesme tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Khios - Cesme?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Khios - Cesme
  • Ertürk Lines
  • Turyol
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Khios - Cesme?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Khios ja Cesme välillä
  • Turyol
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Khios - Cesme?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Turyol
 • Mikä on etäisyys Khios ja Cesme välillä?

  Etäisyys Khios ja Cesme välillä on noin 9 meripeninkulmaa.

Khios opas

Chios on viidenneksi suurin saari Kreikan saarilla Egeanmerellä. Se on noin 7km Anatolian rannikolta, ja Chiosin salmi erottaa sen Turkista. Chioksen kaupunki on rakennettu vanhan sataman ja Venetsian ja ottomaanien aikana rakennetun keskiaikaisen linnan ympärille. Saaren nähtävyyksiin kuuluu Chios Byzantine Museum, the Archaeological Museum of Chios, sen keskiaikaiset kylät ja 1000–luvun Nea Moni luostari joka on UNESCON maailmanperintökohde.
Chios on vuoristoinen saari. Saaren etelään ja itään on muodostunut muutama laakso. Pelinoen vuori hallitsee saaren pohjoisosaa. Sen korkein huippi, Profitis Helias on 1297m. Saari on tunnettu sen maisemistaan ja Välimeren ilmastosta, mihin kuuluu leudot talvet ja vähäsateiset kesät.

Chiokselta, kuten Egeanmeren muilta saarilta, on lauttayhteys Piraeukseen ja Rafinaan, Rodokselle ja Kykladeille (Syrokselle, Tinokselle, Mykonokselle and Androkselle). Matkan voi taittaa joko perinteisellä lautalla tai highspeed lautalla, ja riippuen valinnastasi ja lauttayhtiöstä matkaan menee 5,5–9,5 tuntia.


Cesme opas

Cesme on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee länteen Izmiristä Turkissa. Nimi Cesme tarkoittaa suihkulähdettä turkiksi. Nimi tulee monesta lähteestä joita oli ympäri aluetta 1700- ja 1800–luvuilla. Se on yksi suosituimmista lomakohteista Turkissa, sen vetovoimana puhtaat hiekkarannat, kirkas sininen meri, kalaravintoloita ja ihana ilmasto. Keskellä kaupunkia on 1300-luvun genovalainen linnoitus, jonka ottomaanit uudelleenrakensivat 1500-luvulla. Linnoituksen vieressä olevan Caravanserain rakensi Suleiman Magnificent 1500-luvulla. Se muutettiin hotelliksi Hagios Haralambos kirkon aikana. Kaupungin matkailijat voivat tehdä venematkan Cesmen monille läheisille saarille. Yökyöpeleille kaupunki tarjoaa monia diskoja, baareja ja kahviloita.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Turyol 16:30 17:05 35 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.