Kimolos
Serifos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kimolos satamaan Serifos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Kimolos Serifos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 4 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 1 kertaa viikko, Blue Star Ferries 3 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 viikko reitillä Kimolos Serifos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kimolos - Serifos?

Lautan ylitysaika Kimolos - Serifos on noin 1h 38m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kimolos - Serifos?

Kimolos to Serifos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kimolos - Serifos on 16 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kimolos - Serifos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Kimolos ja Serifos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Kimolos - Serifos?

Varaa lautat reitiltä Kimolos kohteeseen Serifos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kimolos ja Serifos välillä?

Etäisyys Kimolos ja Serifos välillä on noin 19 meripeninkulmaa.

Kimolos opas

Kimolos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on sen suuremman naapurin, Miloksen, luoteispuolella ja niitä erotettaa kanava, joka on 1 km leveä. Ainoa kaupunki saarella on Chorio, joka sijaitsee mäellä saaren länsipuolella. Chorio huokuu vanhan maailman charmia, ja sitä koristat loistava Egeanmeren arkkitehtuurinen tyyli. Hopeaiset rannat, valkoiset seinät ja siniset ikkunanpielet ja kapeat ympäröivät mukulakivikadut luovat taiteellisen maiseman rauhallisuutta. Saari on täynnä kiinnostavia kohteita. Vastapäätä Metropolitan kirkko Panagia Odigitriaa sijaitsee arkeologinen museo, joka isännöi näyttelyitä ja arkeologisia löytöjä joihin kuuulu 600–luvun aluksia ja astioita. Se on näkemisen arvoinen.

Saaren satama sijaitsee Psathin kylässä. Satamasta kulkee tavanomaisia ja highspeed-lauttoja Piraeukselle. Lautat menevät myös Kithnokselle, Serifokselle, Sifnokselle, Milokselle ja muille Kykladien saarille.


Serifos opas

Kreikan saari Serifos on ihanteellinen kohde rentouttavaan lomaan. Se on tyypillinen Kykladien saari, Egeanmerellä, jossa on valkoiset kylät, rauhallinen satama, kultaiset rannat, paljaat kukkulat ja kauniita maisemia. Saari ei ole muuttunut paljon matkailun vuoksi, varsinkin verrattuna joihinkin muihin Kreikan saariin. Saarella voit nauttia merestä, auringosta ja hiekasta yhdellä saaren 72.sta upealla rannalla, vierailijat voivat mennä pyöräilemään tai kävelemään pitkin saaren polkuja, sukeltamaan vanhoihin kaivoksiin tai WWII hylkyyn, tai sightseeing fortress- kuten luostari Taxiarches, rakennettu 1500-luvulla. Chora on kauneimpia paikkoja saarella ja se on rakennettu vuoren rinteille ja sieltä on upea näkymä Egeanmerelle. Suosituimmista paikoista saarella ovat kaupungit Livadi ja Livadakia.

Saarelle pääsee tavanomaisilla ja highspeed lautoilla. Kesäisin on lauttoja, jotka yhdistävät Serifosin muille läheisille saarille, kuten Sifnokselle, Naxokselle, Parokselle, Santorinille, Kythnokselle jne.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Zante Ferries 13:20 15:10 1 tunti 50 minuuttia Ti, To
Zante Ferries 13:55 17:40 3 tuntia 45 minuuttia La
Aegean Sea Lines 14:10 15:55 1 tunti 45 minuuttia To
Hellenic Seaways 14:15 16:15 2 tuntia To
Hellenic Seaways 15:35 17:35 2 tuntia Mon, Ke
Aegean Sea Lines 15:50 17:35 1 tunti 45 minuuttia Ti

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.