Kimolos
Sifnos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kimolos satamaan Sifnos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Kimolos Sifnos, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Zante Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa viikko, Blue Star Ferries 2 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 1 kertaa viikko, SeaJets 0 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 11 viikko reitillä Kimolos Sifnos ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kimolos - Sifnos?

Lautan ylitysaika Kimolos - Sifnos on noin 49m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kimolos - Sifnos?

Kimolos to Sifnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kimolos - Sifnos on 17 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kimolos - Sifnos?

On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Kimolos ja Sifnos välillä. Nämä ovat
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Kimolos - Sifnos?

Varaa lautat reitiltä Kimolos kohteeseen Sifnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kimolos ja Sifnos välillä?

Etäisyys Kimolos ja Sifnos välillä on noin 12 meripeninkulmaa.

Kimolos opas

Kimolos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on sen suuremman naapurin, Miloksen, luoteispuolella ja niitä erotettaa kanava, joka on 1 km leveä. Ainoa kaupunki saarella on Chorio, joka sijaitsee mäellä saaren länsipuolella. Chorio huokuu vanhan maailman charmia, ja sitä koristat loistava Egeanmeren arkkitehtuurinen tyyli. Hopeaiset rannat, valkoiset seinät ja siniset ikkunanpielet ja kapeat ympäröivät mukulakivikadut luovat taiteellisen maiseman rauhallisuutta. Saari on täynnä kiinnostavia kohteita. Vastapäätä Metropolitan kirkko Panagia Odigitriaa sijaitsee arkeologinen museo, joka isännöi näyttelyitä ja arkeologisia löytöjä joihin kuuulu 600–luvun aluksia ja astioita. Se on näkemisen arvoinen.

Saaren satama sijaitsee Psathin kylässä. Satamasta kulkee tavanomaisia ja highspeed-lauttoja Piraeukselle. Lautat menevät myös Kithnokselle, Serifokselle, Sifnokselle, Milokselle ja muille Kykladien saarille.


Sifnos opas

Kreikan saari Sifnos on kaunis saari joka sijaitsee Kykladien saariryhmän länsiosassa. Se on tyypillinen esimerkki Kykladien saaresta, jossa on perinteinen arkkitehtuuri, rauhalliset rannat, merenrantatavernoja ja matalia kukkuloita. Suosituimmista rannoista saarella sijaitsevat eteläisellä puolella saarta ja niissä on kristallinkirkas vesi, pehmeää hiekkaa ja monet matkailupalvelut. Suosittu vierailukohde saarella on upea luostari Chrissopighi, saaren suojelija. Kastro on kaikkein viehättävä kylä saarella, jossa on kapeita mukulakivikatuja, kivitaloja ja upeat merinäköalat. Se on kylä jolla on 4000 vuotta historiaa ja jäänteitä sen perinnöstä on nähtävissä kaikkialla sen puolustavalla muurila mikä rakennettiin noin 800 eaa. Tätä merkittävää kylää ympäröi kolmelta puolelta näkymät Egeanmerelle.

Saaren satama sijaitsee Kamareksen kaupungissa. Kesäisin saarelle on päivittäiset palvelut sekä nopealla että tavanomaisella lautalla. Lautat yhdistävät Sifnoksen Piraeukseen ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorini ja Kreeta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Sea Lines 12:55 16:20 3 tuntia 25 minuuttia Mon
Aegean Sea Lines 13:30 14:20 50 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 13:35 16:35 3 tuntia Ke, To
Zante Ferries 13:50 14:35 45 minuuttia Ti
Zante Ferries 13:50 16:35 2 tuntia 45 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 14:00 17:05 3 tuntia 5 minuuttia La
Hellenic Seaways 14:15 15:15 1 tunti To
Zante Ferries 14:30 15:15 45 minuuttia To
Hellenic Seaways 15:35 16:35 1 tunti Mon, Ke
Zante Ferries 17:10 17:55 45 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.