COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kirkwall - Aberdeen on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Orkneysaaret - Skotlanti lautat sivullamme.

Kirkwall - Aberdeen lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 7 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Kirkwall satamaan Aberdeen

Orkneysaaret ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Kirkwall Aberdeen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Northlink Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 15 minuuttia.

Kirkwall Aberdeen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kirkwall opas

Kirkwall on Orkneyn saarien suurin kaupunki ja pääkaupunki. Saaret sijaitsevat Pohjois-Skotlannin rannikolla. Kirkwallin sydämessä seisoo St. Magnus Cathedral, joka on perustettu Saint Magnus Erlendssonin,Orkneyn kreivin 1108-1117, muistoksi. Kaupungissa on monia muita nähtävyyksiä, kuten entisen piispan palatsin rauniot ja kreivin palatsi joka sijaitsee Tuomiokirkon vieressä. Kaupungissa on myös kaksi museota, jotka esittävät monia historiallisesti merkittäviä esineitä.

Kirkwallin satama sijaitsee keskeisellä paikalla pääsaarella ja on 11 km päässä Finstownista, 24 km päässä St. Margaret Hopesta ja 26 km päässä Stromnessista. Hatstonin lauttaterminaalissa liikennöi NorthLink Ferries ja se sijaitsee noin 3 km päässä kaupungin keskustasta. Myyntipisteitä ja ruokapaikkoja löytyy kävelymatkan päässä satama-alueelta. Suurin osa Kirkwallin erinomaisista kaupoista sijaitsee Albert ja Bridge kaduilla. Satamasta on kolme viikoittaista purjehdusta Skotlannin Aberdeenin jonne matka kestää noin kuusi tuntia. Northlink kuljettaa myös purjehduksia Shetlannin pääkaupunkiin, Lerwickiin, jonne matka-aika on noin 7 tuntia 45 minuuttia.


Aberdeen opas

Aberdeenin kaupunki on kolmanneksi väkirikkain kaupunki Skotlannissa ja se sijaitsee pohjoisessa Skotlannin itärannikolla. Kaupungin arkkitehtuuri on tunnettu sen graniitin käytöstä, mikä puolestaan on johtanut kaupungin lempinimeen "Granite Cityyn". Aberdeen on pitkään ollut kuuluisa 45:stä puistosta ja puutarhasta, ja kaupunginlaajuisista kukkanäyttelyistä, jotka sisältävät kaksi miljoonaa ruusua, yksitoista miljoonaa narsissia ja kolme miljoonaa krookusta. Kaupunki on voittanut Royal Horticultural Societyn Kukkiva Britannia-kisan "Paras kaupunki" palkinnon kymmenen kertaa, yleisen Kukkiva Skotlanti -kilpailun kaksikymmentä kertaa ja suuren kaupungin luokan joka vuosi vuodesta 1968.

Aberdeenin satamalla on hyvät yhteydet maanteitse, rautateitse ja lentäen, kiitos sen erinomaisen liikenneinfrastruktuurin. Terminaalin palvelut rajoittuvat supermarkettiin ja kahvilaan. Terminaalissa on hyvät palvelut liikuntarajoitteisille matkailijoille, mutta kävijöiden, joilla on erityistarpeita tulee ottaa yhteyttä lauttaliikenneyhtiöön. Satamasta on säännöllinen liikenne Lerwickiin Shetlannin saarille, minne ylitysaika on noin 1,5 tuntia. Viikoittain on myös kolme purjehdusta Kirkwalliin noin 6 tunnin ylitysajalla.