COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Klaipeda - Kiel on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Liettua - Saksa lautat sivullamme.

Klaipeda - Kiel lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 20 hr
  • Get price

Klaipeda Kiel lautta arvostelut

 • "Mukava reitti Saksaan"

  Matkustin 12-vuotiaan tyttäreni kanssa kansipaikoilla Klaipedasta Kieliin. Matka meni mukavasti. Lepotuolipaikat ovat kohtuullisen mukavat, ja tilassa on yöaikaan hämärää ja rauhallista. Myös muissa laivan tiloissa voi halutessaan torkkua, lukea tai muuta yöpuuhaa. Ruokaa on tarjolla säännöllisesti, samoin välipaloja kahvilasta tai baarista. Henkilökunta on ystävällistä, kielitaitoista ja avuliasta. Olen matkustanut vuosi sitten myös autolla samalla laivalla, siihenkin reissuun olin tosi tyytyväinen. Klaipeda on kohtuullisen matkan päässä Suomesta, ja matkat laivalla ajoittain jopa edullisia.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Klaipedasta Kieliin

DFDS Seaways yhdistää Liettuan ja Saksan liikennöiden Klaipedan ja Kielin välillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää noin 20 tuntia.

Klaipeda-Kiel välisten matkojen määrä sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Klaipeda opas

Klaipeda on Liettuan kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Dane-joen suulla kohdassa, jossa se laskee Itämereen. Kaupungilla on rikas ja monipuolinen menneisyys, se on ollut Preussin herttuakunnan, Saksan keisarikunnan ja Neuvostoliiton sosialistisen tasavallan vallan alla eri historian aikoina. Nykyään kaupungin kulttuuriperintö on tehnyt siitä mielenkiintoisen kohteen, sen tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa. Osa kaupungin vanhoista rakennuksista on viehättäviä puolipuisia rakennuksia, samanlaisia kuin Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Tanskassa ja Etelä-Ruotsissa.

Kaupungin satama on pääosin sulana ja se pelaa erittäin tärkeää roolia Liettuan liikenneverkkona maan maa-, meri- ja rautatieliikenteen reiteillä idästä länteen. Matkustajaliikenteen lisäksi satama palvelee myös rahtiliikennettä, ja sisältää useita ahtausyrityksiä sekä laivojen korjaus- ja laivanrakennus telakoita.

Klaipedan lauttasatama sijaitsee Lounais- kaupungissa ja tarjoaa matkustajille reittejä Kieliin ja Karlshamniin.


Kiel opas

Pohjois-Saksan Kielin kaupunki sijaitsee kaakkoon Jyllannin niemimaalta Itäemren rannalla. Kaupunki sijaitsee noin 90 km pohjoiseen Hampurista ja on yksi Saksan tärkeimmistä merenkulun solmukohdista. Kiel on ollut yksi perinteisistä kodeista Saksan Itämeren laivastolle, ja on edelleen merkittävä korkean teknologian laivanrakennuksen keskus. Kiel on myös tärkeä meriliikennekeskus, kiitos sen sijainnin Kielin Vuonolla (Kieler Förde), ja siellä on maailman vilkkain keinotekoinen vesiväylä, Kielin kanava (Nord-Ostsee-Kanal). Useita matkustaja-aluksia kulkee Ruotsiin, Norjaan, Venäjälle ja muihin maihin. Tänäpäivänä Kielin satama on tärkeä risteilyaluksille Itämerellä.

Vierailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin, Kiel tarjoaa myös useita museoita, kuten eläintarhan, geologisen, historiallisen, kuvataiteen, teollisuus-, ja sotilaallisen museon. Merkittävä on Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (City ja Maritime Museum), joka kuuluu Museen Am Meerin yhdistyksen.