Klaipeda
Kiel
Lautat maahan Saksa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Klaipedasta Kieliin

DFDS Seaways yhdistää Liettuan ja Saksan liikennöiden Klaipedan ja Kielin välillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää noin 20 tuntia.

Klaipeda-Kiel välisten matkojen määrä sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Liettua - Saksa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Klaipeda - Kiel?

  Lautan ylitysaika Klaipeda - Kiel on noin 20h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Klaipeda - Kiel?

  Klaipeda to Kiel lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Klaipeda - Kiel on 157 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Klaipeda - Kiel?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Klaipeda to Kiel ja tämä on
  • DFDS Seaways
 • Miten voin varata lauttalippuja Klaipeda - Kiel?

  Varaa lautat reitiltä Klaipeda kohteeseen Kiel tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Klaipeda - Kiel?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Klaipeda - Kiel
  • DFDS Seaways
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Klaipeda - Kiel?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Klaipeda ja Kiel välillä
  • DFDS Seaways
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Klaipeda - Kiel?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • DFDS Seaways
 • Mikä on etäisyys Klaipeda ja Kiel välillä?

  Etäisyys Klaipeda ja Kiel välillä on noin 665 meripeninkulmaa.

Klaipeda opas

Klaipeda on Liettuan kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Dane-joen suulla kohdassa, jossa se laskee Itämereen. Kaupungilla on rikas ja monipuolinen menneisyys, se on ollut Preussin herttuakunnan, Saksan keisarikunnan ja Neuvostoliiton sosialistisen tasavallan vallan alla eri historian aikoina. Nykyään kaupungin kulttuuriperintö on tehnyt siitä mielenkiintoisen kohteen, sen tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa. Osa kaupungin vanhoista rakennuksista on viehättäviä puolipuisia rakennuksia, samanlaisia kuin Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Tanskassa ja Etelä-Ruotsissa.

Kaupungin satama on pääosin sulana ja se pelaa erittäin tärkeää roolia Liettuan liikenneverkkona maan maa-, meri- ja rautatieliikenteen reiteillä idästä länteen. Matkustajaliikenteen lisäksi satama palvelee myös rahtiliikennettä, ja sisältää useita ahtausyrityksiä sekä laivojen korjaus- ja laivanrakennus telakoita.

Klaipedan lauttasatama sijaitsee Lounais- kaupungissa ja tarjoaa matkustajille reittejä Kieliin ja Karlshamniin.


Kiel opas

Pohjois-Saksan Kielin kaupunki sijaitsee kaakkoon Jyllannin niemimaalta Itäemren rannalla. Kaupunki sijaitsee noin 90 km pohjoiseen Hampurista ja on yksi Saksan tärkeimmistä merenkulun solmukohdista. Kiel on ollut yksi perinteisistä kodeista Saksan Itämeren laivastolle, ja on edelleen merkittävä korkean teknologian laivanrakennuksen keskus. Kiel on myös tärkeä meriliikennekeskus, kiitos sen sijainnin Kielin Vuonolla (Kieler Förde), ja siellä on maailman vilkkain keinotekoinen vesiväylä, Kielin kanava (Nord-Ostsee-Kanal). Useita matkustaja-aluksia kulkee Ruotsiin, Norjaan, Venäjälle ja muihin maihin. Tänäpäivänä Kielin satama on tärkeä risteilyaluksille Itämerellä.

Vierailijoille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin, Kiel tarjoaa myös useita museoita, kuten eläintarhan, geologisen, historiallisen, kuvataiteen, teollisuus-, ja sotilaallisen museon. Merkittävä on Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (City ja Maritime Museum), joka kuuluu Museen Am Meerin yhdistyksen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Lisco 21:30 18:00 20 tuntia 30 minuuttia Ti
DFDS Lisco 22:00 18:30 20 tuntia 30 minuuttia Ke
DFDS Lisco 22:30 19:00 20 tuntia 30 minuuttia To
DFDS Lisco 23:00 19:30 20 tuntia 30 minuuttia Pe
DFDS Lisco 23:30 20:00 20 tuntia 30 minuuttia La
DFDS Lisco 23:59 20:30 20 tuntia 31 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.