COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kööpenhamina - Oslo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.

Kööpenhamina - Oslo lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

Kööpenhamina Oslo lautta arvostelut

 • "Kivaa oli"

  Mukava tapa matkustaa Kööpenhaminasta Osloon.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Xtra spesiaali"

  Suosittelen lämpimästi Commodore luokkaa. Matkamme Kööpenhaminasta Osloon oli yksi koko lomamme kohokohdista. Mukava hytti ja "vain kutsuvieraiden" palvelut olivat todellakin ekstrarahan arvoisia.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kööpenhaminasta Osloon"

  Jos matkustat Skandinavian läpi, suosittelen lämpimästi lauttamatkaa Kööpenhaminasta Osloon. Paljon tekemistä ja henkilökunta on kohtelias. Kiitos DFDS.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Unohtumaton kokemus"

  Oli täysikuu ja aikamme oli uskomatonta, lokit lentelivät meidän puolellamme 11.kerroksen hytissä. Parveke mahdollisti meidän hengittävän suolaista meri-ilmaa mikä täytti meidät onnesta!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Kööpenhaminasta Osloon

DFDS Seaways yhdistää Tanskan ja Norjan liikennöiden Kööpenhamina-Oslo reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää 17 tuntia ja 15 minuuttia.

Kööpenhaminan ja Oslon välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkkailemalla verkkosivumme hintoja ja aikatauluja.

Kööpenhamina opas

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki joka sijaitsee Seelannin itärannikolla, noin 42 km luoteeseen Malmöstä Ruotsissa ja 164 km koilliseen Odensesta. Kaupunki perustettiin vuonna 900–luvulla Vikinkien kalastajakylänä, ja siitä tuli Tanskan pääkaupunki 1400–luvulla. Kööpenhamina on myös Tanskan kulttuurinen keskus ja siellä on monia museoita, gallerioita ja musiikkitapahtumia joista vieraiiljat voivat nauttia. Kansallismuseo, Nationalmuseet, on Tanskan suurin museo arkeologiasta ja kulttuurihistoriasta, joka sisältää historiaa Tanskan ja muiden maiden kulttuureista. Tanskan kansallinen taidemuseo (Statens Museum for Kunst) on kansallinen taidemuseo jossa on kokoelmia 1100–luvulta nykypäivään. Tanskan taidemaalareiden lisäksi Rubens, Rembrandt, Picasso, Braque, Léger, Matisse, Emil Nolde, Olafur Eliasson, Elmgreen ja Dragset, Superflex ja Jens Haaning ovat edustettuina kokoelmissa.
Kööpenhaminan satama on tärkein portti Juutinrauman alueella ja myös alueen portti Itämerelle. Ruotsin Malmö toimii yhdessä Kööpenhaminan kanssa operoiden tätä kaupallista satamaa. Lautat kulkevat viikoittain Ruotsiin, Norjaan ja Puolaan.


Oslo opas

Norjan pääkaupunki Oslo on melko erilainen verrattuna muihin kaupunkeihin eri puolilla Eurooppaa. Oslo ei sisällä loputtomia arkkitehtonisia aarteita, vaikka siellä onkin historialliset auleet St. Hanshaugen ja Frognerin ja useat vaikuttavat vanhat rakennukset tarjoavat kiistatonta eleganssia ja charmia. Oslo on erittäin suosittu kaupunki ulkoilun ystäville, koska se sijaitsee Skagerrakin salmen vieressä. North Woods (Nordmarkan), vaellus ja jopa vuodenajan hiihto ovat erittäin suosittuja täällä. Vierailijoiden tulee hyödyntää Norjan kesän käymällä yhdellä kaupungin monista rannoista Bygdoyn niemimaan alueella, tai kävellä ympäri Vigelandin puistoa. Kuitenkin, jos tulet talvella, kävijät voivat haluta kokeilla hiihtoa ympäri Nordmarkan metsiä, tai Holmenkollenin hyppyrimäkeä. Viimeinen lisä on Oslon Nobelin rauhanpalkinnon keskus, koska tämä on kaupunki, jossa Nobelin rauhanpalkinnon esitetään joulukuisin.