Kööpenhamina
Oslo
Lautat maahan Norja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Kööpenhaminasta Osloon

DFDS Seaways yhdistää Tanskan ja Norjan liikennöiden Kööpenhamina-Oslo reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää 17 tuntia ja 15 minuuttia.

Kööpenhaminan ja Oslon välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkkailemalla verkkosivumme hintoja ja aikatauluja.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kööpenhamina - Oslo?

Lautan ylitysaika Kööpenhamina - Oslo on noin 19h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kööpenhamina - Oslo?

Kööpenhamina to Oslo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kööpenhamina - Oslo on 327 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kööpenhamina - Oslo?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Kööpenhamina to Oslo ja tämä on
 • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Kööpenhamina - Oslo?

Varaa lautat reitiltä Kööpenhamina kohteeseen Oslo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kööpenhamina - Oslo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kööpenhamina - Oslo
 • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kööpenhamina - Oslo?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kööpenhamina ja Oslo välillä
 • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kööpenhamina - Oslo?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Kööpenhamina ja Oslo välillä?

Etäisyys Kööpenhamina ja Oslo välillä on noin 271 meripeninkulmaa.

Kööpenhamina Oslo lautta arvostelut

 • "Kivaa oli"

  Mukava tapa matkustaa Kööpenhaminasta Osloon.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Xtra spesiaali"

  Suosittelen lämpimästi Commodore luokkaa. Matkamme Kööpenhaminasta Osloon oli yksi koko lomamme kohokohdista. Mukava hytti ja "vain kutsuvieraiden" palvelut olivat todellakin ekstrarahan arvoisia.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kööpenhaminasta Osloon"

  Jos matkustat Skandinavian läpi, suosittelen lämpimästi lauttamatkaa Kööpenhaminasta Osloon. Paljon tekemistä ja henkilökunta on kohtelias. Kiitos DFDS.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Unohtumaton kokemus"

  Oli täysikuu ja aikamme oli uskomatonta, lokit lentelivät meidän puolellamme 11.kerroksen hytissä. Parveke mahdollisti meidän hengittävän suolaista meri-ilmaa mikä täytti meidät onnesta!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Kööpenhamina opas

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki joka sijaitsee Seelannin itärannikolla, noin 42 km luoteeseen Malmöstä Ruotsissa ja 164 km koilliseen Odensesta. Kaupunki perustettiin vuonna 900–luvulla Vikinkien kalastajakylänä, ja siitä tuli Tanskan pääkaupunki 1400–luvulla. Kööpenhamina on myös Tanskan kulttuurinen keskus ja siellä on monia museoita, gallerioita ja musiikkitapahtumia joista vieraiiljat voivat nauttia. Kansallismuseo, Nationalmuseet, on Tanskan suurin museo arkeologiasta ja kulttuurihistoriasta, joka sisältää historiaa Tanskan ja muiden maiden kulttuureista. Tanskan kansallinen taidemuseo (Statens Museum for Kunst) on kansallinen taidemuseo jossa on kokoelmia 1100–luvulta nykypäivään. Tanskan taidemaalareiden lisäksi Rubens, Rembrandt, Picasso, Braque, Léger, Matisse, Emil Nolde, Olafur Eliasson, Elmgreen ja Dragset, Superflex ja Jens Haaning ovat edustettuina kokoelmissa.
Kööpenhaminan satama on tärkein portti Juutinrauman alueella ja myös alueen portti Itämerelle. Ruotsin Malmö toimii yhdessä Kööpenhaminan kanssa operoiden tätä kaupallista satamaa. Lautat kulkevat viikoittain Ruotsiin, Norjaan ja Puolaan.


Oslo opas

Norjan pääkaupunki Oslo on melko erilainen verrattuna muihin kaupunkeihin eri puolilla Eurooppaa. Oslo ei sisällä loputtomia arkkitehtonisia aarteita, vaikka siellä onkin historialliset auleet St. Hanshaugen ja Frognerin ja useat vaikuttavat vanhat rakennukset tarjoavat kiistatonta eleganssia ja charmia. Oslo on erittäin suosittu kaupunki ulkoilun ystäville, koska se sijaitsee Skagerrakin salmen vieressä. North Woods (Nordmarkan), vaellus ja jopa vuodenajan hiihto ovat erittäin suosittuja täällä. Vierailijoiden tulee hyödyntää Norjan kesän käymällä yhdellä kaupungin monista rannoista Bygdoyn niemimaan alueella, tai kävellä ympäri Vigelandin puistoa. Kuitenkin, jos tulet talvella, kävijät voivat haluta kokeilla hiihtoa ympäri Nordmarkan metsiä, tai Holmenkollenin hyppyrimäkeä. Viimeinen lisä on Oslon Nobelin rauhanpalkinnon keskus, koska tämä on kaupunki, jossa Nobelin rauhanpalkinnon esitetään joulukuisin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Seaways 15:00 10:00 19 tuntia Mon, Ke, Pe, La
DFDS Seaways Mini Cruise 15:00 10:00 19 tuntia Mon, Ke, Pe, La
DFDS Seaways 16:30 10:00 17 tuntia 30 minuuttia Ti, To, Sun
DFDS Seaways Mini Cruise 16:30 10:00 17 tuntia 30 minuuttia Ti, To, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.