Kos
Kalymnos
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Kosilta Kalymnokselle

Blue Star Ferries sekä Dodekanisos Seaways yhdistävät Dodekanesian saaret liikennöiden Kosin ja Kalymnoksen satamien välillä. Blue Star Ferries kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää 45 minuuttia, kun taas Ddekanisos Seaways operoi reitillä kaksi kertaa viikossa ja matka kestää 35 minuuttia.

Saarten välillä tehdään viikoittain yhteensä 6 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden hintoja ja aikatauluja löytääksesi sopivimman ajankohdan ja hinnan matkallesi.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kos - Kalymnos?

Lautan ylitysaika Kos - Kalymnos on noin 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kos - Kalymnos?

Kos to Kalymnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kos - Kalymnos on 52 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kos - Kalymnos?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Kos ja Kalymnos välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Kos - Kalymnos?

Varaa lautat reitiltä Kos kohteeseen Kalymnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Kalymnos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Kalymnos
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kos - Kalymnos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kos ja Kalymnos välillä
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kos - Kalymnos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways

Mikä on etäisyys Kos ja Kalymnos välillä?

Etäisyys Kos ja Kalymnos välillä on noin 18 meripeninkulmaa.

Kos opas

Kos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Dodekanesian saariryhmässä. Kos sijaitsee 4 km päässä Turkin Bodrumin rannikolta ja se on noin 40 km pitkä ja 8 km leveä. Saaren tärkeimmän kaupungin ja sataman, jota kutsutaan myös Kosiksi, lisäksi tärkeimmät kylät ovat Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari ja Pyli. Pienemmät ovat Zia, Zipari, Platani, Lagoudi ja Asfendiou. Kos on erittäin suosittu lomakohde ja Kos Townilla on vilkas keskusta, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja, baareja ja klubeja. Kävijät löytävät lähes kaiken, turkiksesta keramiikkaan, nahkatuotteista koruihin ja kenkiin ja vaatteista kirjoihin, matkamuistoista ja rantatavaroihin. Kaikkein suosituimmat merenrantalomakohteet tarjoavat myös useita pieniä kauppoja, jotka myyvät lähinnä käsintehtyjä tuotteita, kuten käsitöitä ja keramiikkaa, sekä perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten timjamia, hunajaa, makeisia, yrttejä, mausteita ja viiniä.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.


Kalymnos opas

Kreikan saari Kalymnos sijaitsee Kosin ja Leroksen välillä kaakkois-Egeanmerellä ja se kuuluu Dodekanesian saariryhmään. Saaren pinta-ala on noin 110 km2 ja se on Dodekanesian neljänneksi suurin saari. Saaren nimi oli ennen Kalynda mutta se muuttui Kalymnaksi ja sitten taas Kalymnokseksi. Saari tunnetaan myös saaren sienisukelluksesta sen sienikalastuksen ansiosta. Kalymnoksen pääkaupunki on Pothia jossa suurin osa sen asukkaista elää. Chora, saaren toiseksi suurin kaupunki, oli ennen saaren pääkaupunki.

Jyrkkä, vaikuttava kallioinen maisema, jota asukkaat joskus pitivät kirouksena, on osoittautunut siunaukseksi kiipeilyyn ystäville. Koko saari on ainutlaatuinen luonnollinen kiipeilykenttä, yli 1300 kiipeilyrataa eri vaikeustasoissa tarjoaa valtavan valikoiman kiipeäjille.

Säännöllinen lauttayhteys kulkee Piraaeukseen, Rodokselle ja muille Dodekanesian saarille. Lauttoja menee myös Kykladien saarille ja Samokselle ja kesäkaudella, Chiokselle, Mytilinille ja Thessalonikille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 00:20 01:10 50 minuuttia Sun
Dodekanisos Seaways 10:10 10:45 35 minuuttia Pe
Dodekanisos Seaways 10:25 11:00 35 minuuttia La, Sun
Dodekanisos Seaways 10:25 11:05 40 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 10:35 11:15 40 minuuttia Mon, To
Dodekanisos Seaways 11:55 12:35 40 minuuttia Ke
Dodekanisos Seaways 12:50 13:25 35 minuuttia Mon, La
Dodekanisos Seaways 15:40 16:15 35 minuuttia Sun
Blue Star Ferries 20:30 21:15 45 minuuttia Mon, Pe
Blue Star Ferries 20:35 21:30 55 minuuttia To
Blue Star Ferries 22:20 23:10 50 minuuttia Ti

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.