Kos
Leros
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Kosilta Lerokselle

Dodekanesian saarten Kosin ja Leroksen välillä liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Blue Star Ferries kulkee 4 kertaa viikossa ja Dodekanisos Seaways matkaa kahdesti viikossa. Matkat kestävät tunti 25 minuuttia.
Kosin ja Leroksen välillä tehdään viikoittain 6 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat aikataulut sekä parhaat hinnat.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kos - Leros?

Lautan ylitysaika Kos - Leros on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kos - Leros?

Kos to Leros lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kos - Leros on 55 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kos - Leros?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Kos ja Leros välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Kos - Leros?

Varaa lautat reitiltä Kos kohteeseen Leros tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Leros?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Kos - Leros
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Kos - Leros?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Kos ja Leros välillä
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Kos - Leros?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Mikä on etäisyys Kos ja Leros välillä?

Etäisyys Kos ja Leros välillä on noin 28 meripeninkulmaa.

Kos Leros lautta arvostelut

 • "Great"

  Awesome journey. I really enjoy always these ferry trips. There was plenty of seats and good restorant services. And staff was great and so Greece and its nice when they wellcomes you the harbour. Beautiful, great, awesome. It was just perfect.

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lue lisää Näytä vähemmän

Kos opas

Kos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Dodekanesian saariryhmässä. Kos sijaitsee 4 km päässä Turkin Bodrumin rannikolta ja se on noin 40 km pitkä ja 8 km leveä. Saaren tärkeimmän kaupungin ja sataman, jota kutsutaan myös Kosiksi, lisäksi tärkeimmät kylät ovat Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari ja Pyli. Pienemmät ovat Zia, Zipari, Platani, Lagoudi ja Asfendiou. Kos on erittäin suosittu lomakohde ja Kos Townilla on vilkas keskusta, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja, baareja ja klubeja. Kävijät löytävät lähes kaiken, turkiksesta keramiikkaan, nahkatuotteista koruihin ja kenkiin ja vaatteista kirjoihin, matkamuistoista ja rantatavaroihin. Kaikkein suosituimmat merenrantalomakohteet tarjoavat myös useita pieniä kauppoja, jotka myyvät lähinnä käsintehtyjä tuotteita, kuten käsitöitä ja keramiikkaa, sekä perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten timjamia, hunajaa, makeisia, yrttejä, mausteita ja viiniä.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.


Leros opas

Kreikan saarei Leros on osa Dodekanesian saariryhmää ja sijaitsee saarten Patmos ja Kalymnos välissä. Vierailijat helposti yhdistävät oleskelunsa Patmoksen, Kalymnoksen ja Lipsin matkoihin. Kreikkalaisen mytologian mukaan Artemis meni metsästämään Lerokselle, koska siellä oli paljon peuroja. Lerosksen pitkä historia on kuvattu monissa nähtävyyksissä ja monumenteissa ympäri saarta, kuten keskiaikaisessa linnassa ja saaren mielenkiintoisissa museoissa. Alinda ja Agia Marinan ovat suosituimpia paikkoja saarella, kun taas rauhaisa ajelu saaren ympäri vie kävijät rentouttaville rannoille ja kristallinkirkkaille vesille. Viime vuosina Leroksesta on kehitetty sukelluskohde johtuen monista antiikin hylyistä, joita on löydetty ympäröiviltä merialueilta.

Saaren satamasta on päivittäin lauttayhteys Piraeuksen satamaan ja tavanomaisilla lautalla ja kantosiipialuksella useimmille Dodekanesian saarille kuten Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rodos, Symi ja Nisyros. Viikoittainen yhteys on myös osalle Kykladien saarista kuten Syros ja Amorgos.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Dodekanisos Seaways 10:10 11:35 1 tunti 25 minuuttia Pe
Dodekanisos Seaways 10:25 11:50 1 tunti 25 minuuttia La, Sun
Dodekanisos Seaways 10:25 12:00 1 tunti 35 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 10:35 12:10 1 tunti 35 minuuttia Mon, To
Dodekanisos Seaways 12:50 14:15 1 tunti 25 minuuttia Mon, La
Dodekanisos Seaways 15:40 17:05 1 tunti 25 minuuttia Sun
Blue Star Ferries 20:30 22:30 2 tuntia Mon, Pe
Blue Star Ferries 20:35 23:10 2 tuntia 35 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.