Lampedusa
Linosa
Lautat maahan Pelagiset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Lampedusa satamaan Linosa

Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Lampedusa Linosa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Lampedusa Linosa kohteiden Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Lampedusa - Linosa?

Lautan ylitysaika Lampedusa - Linosa on noin 1h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Lampedusa - Linosa?

Lampedusa to Linosa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Lampedusa - Linosa on 74 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lampedusa - Linosa?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Lampedusa ja Linosa välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Lampedusa - Linosa?

Varaa lautat reitiltä Lampedusa kohteeseen Linosa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lampedusa - Linosa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lampedusa - Linosa
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Lampedusa - Linosa?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Lampedusa ja Linosa välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Lampedusa - Linosa?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Lampedusa ja Linosa välillä?

Etäisyys Lampedusa ja Linosa välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Lampedusa opas

Lampedusa on suurin Italian Pelagie-saarista Välimerellä ja se on eteläisin osa Italiaa. Saari on noin 115 km päässä Tunisian rannikolta, 175 km Sisiliasta ja 175 km päässä Maltan saarelta. Saaren tärkein teollisuusuus, lukuunottamatta matkailua, on kalastus ja maatalous. Lampedusalla on hyvin rikas kulttuuri ja historiallinen menneisyys, sillä vuosisatojen aikana sitä on asuttunut paljon eri kansallisuuksia ja heimoja kuten roomalaiset, arabit ja kreikkalaiset. Saaren rakennuksissa, kulttuurissa ja arkkitehtuurissa on edelleen vaikutteita kaikista näistä eri asukkaista vuosisatoja sitten. Lampedusa on hyvin rauhallinen saari ja parasta on yksinkertaisesti nauttia luonnon kauneudesta saarella. Useimmat matkailiajt tulevat saarelle vierailemaan kauniilla rannoilla, viettämään aikaa rentoutuen auringossa ja uiden viileässä, kirkkaassa vedessä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, lähellä Agrigentoa, Sisiliaan.


Linosa opas

Italian saari Linosa on yksi Pelagisista saarista, saariryhmä joka sijaitsee Sisilian eteläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään. Linosalla (ja muut Pelagiset saaret) viehättää sen kaunis rannikko ja poikkeukselliset sukeltamismahdollisuudet kristallinkirkkaassa vesissä. Saari on vain noin 5 km2 kooltaan, ja siksi sitä ei kestä kauan tutkia. Saaren maisemat sijaitsevat kaukana rannasta jota hallitsee tulivuoret ja alueen vulkaaninen kivi. Tärkeimmät paikat joissa kannattaa vierailla ovat "Scoglio del lampione," "Cala potsolaania di Ponente", ja "Punta Beppe Tuccio", jossa sukeltaminen on mahdollista "Faraglionin" itärannikolla ja "Cala dei Fili" ja sen valkoinen meren hiekka.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 07:30 08:30 1 tunti Mon, Ke, Pe, La, Sun
Liberty Lines Fast Ferries 09:00 10:00 1 tunti Jokapäiväinen
Siremar 11:15 13:15 2 tuntia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
Liberty Lines Fast Ferries 17:30 18:30 1 tunti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.