Las Palmas
Cadiz
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Las Palmasista Cadiziin

Gran Canarian saari ja Espanja yhdistyvät Las Palmas-Cadiz reitillä jota liikennöi Trasmediterranea. Yhtiö tarjoaa yhteyden saarelle kerran viikossa ja matka kestää 45 tuntia 30 minuuttia.

Las Palmas-Cadiz välisten matkojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Verkkosivuiltamme löytyy tarkempaa tieta aikatauluista sekä hinnoista.

Lauttavaihtoehdot satamasta Las Palmas satamaan Cadiz

Saadaksesi lisätietoa vieraile Gran Canaria - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Las Palmas - Cadiz?

Lautan ylitysaika Las Palmas - Cadiz on noin 35h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Las Palmas - Cadiz?

Las Palmas to Cadiz lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Las Palmas - Cadiz on 527 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Las Palmas - Cadiz?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Las Palmas to Cadiz ja tämä on
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Las Palmas - Cadiz?

Varaa lautat reitiltä Las Palmas kohteeseen Cadiz tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Cadiz?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Cadiz
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Las Palmas - Cadiz?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Las Palmas ja Cadiz välillä
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Las Palmas - Cadiz?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Las Palmas ja Cadiz välillä?

Etäisyys Las Palmas ja Cadiz välillä on noin 736 meripeninkulmaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on Gran Canarian pääkaupunki Espanjalle kuuluvilla Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee saaren koillisosassa, noin 150 kilometrin päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen, mikä tekee kaupungista erityisen suositun turistikohteen.

Kaupungin perusti Juan Rejon vuonna 1478.
Kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää. Kävijöille on tarjolla erilaisia teattereita, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita, joista nauttia. Kaupungissa pidetään useita festivaaleja, joista suosittuja ovat Kanariansaarten musiikkijuhlat sekä International Film Festival. Nähdäkseen kaupungin historiallisimpia nähtävyyksiä kannattaa suunnata Veguetan alueelle, jossa historialliset rakennuksen ovat seisseet viimeiset 500 vuotta. Niihin kuuluvat San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana, jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on saaren tärkein lauttasatama, sillä se sijaitsee keskellä Kanarian saaristoa josta on yhteydet alueen muille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelvaan ja Cádiziin).


Cadiz opas

Satamakaupunki Cadiz sijaitsee Etelä-Espanjassa Andalusian alueella. Sen rantaviiva on osa Costa de la Luzia (Valon rannikko), joka tarjoaa lukuisia kultaisia hiekkarantoja, joihin kuuluu sekä syrjäisiä, koskemattomia rantoja että kaupunkirantoja. Kaupungissa pidetään kolme festivaalia, jotka ovat suosittuja vierailevien turistien keskuudessa: arvostettu Carnival of Cadiz, ainutlaatuinen hevoskilpatapahtuma Sanlúcar de Barramedan rannalla, ja tyylikäs Horse Fair Jerez de la Fronteralla. Osa maakunnasta sijaitsee Doñanan luonnonsuojelualueella, ja alueella on myös viisi muuta luonnonsuojelualuetta. Cadiz on tunnettu myös herkullisesta ruuastaan, ja erityisesti sen "pescaito fritosta" (täydellisesti paistettuja valikoituja tuoreita kaloja) ja äyriäisistä, jotka sopivat täydellisesti yhteen alueen viinien kanssa.

Cadizin vanha kaupunki koostuu kapeista teistä sekä turistien suosimista aukioista, ja on yksi Euroopan tiheimpään asutetuista alueista. Plaza de Espana, Plaza de San Juan de Dios, Plaza de Candelaria ja Plaza de Mina kuuluvat alueen aukioiden joukkoon.

Satama palvelee kaupallista, kalastus-, purjehdus- ja matkustajalaivaliikennettä, ja tarjoaa laivojen kunnostuspalveluja. Satamasta pääsee Arrecifeen, Las Palmasiin ja Santa Cruz de Tenerifelle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 09:30 20:30 35 tuntia Pe
Naviera Armas 12:00 07:00 43 tuntia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.