Naviera Armas
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Naviera Armas

Naviera Armas tarjoaa säännöllisiä lauttareittejä Espanjan ja Marokon, Espanjan ja Kanariansaarten sekä useiden saarien välillä.

Naviera Armas on toiminut 1940-luvulta asti ja on nykyään yksi useiten käytetyistä kuljetuspalveluista Kanariansaarilla. Yhtiön alkuvaiheissa omistaja Antonio Armas Curbelo työskenteli puisilla veneillä kuljettaen rahtitavaraa, mutta kehitti nopeasti kaupallista toimintaansa diesel-laivoillaan.

Yhtiö aloitti matkustajien kuljettamisen vuonna 1995. Naviera Armasilla on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista laivastoista kiitos vuonna 2003 käynnistyneen remonttisuunnitelman, joka perustuu yhden laivan uusimiseen joka vuosi. Tämän ansiosta yli 50 laivaa on käytetty vuosikymmenien aikana.

Kanariansaarille lautat toimivat Lanzaroten, Gran Canarian, Teneriffan, Fuerteventuran, La Gomeran, El Hierron ja La Palman välillä. Laivasto koostuu kymmenestä ro-ro -matkustaja-aluksesta, jotka on varustettu uusimman luokan teknologialla ja valtavalla valikoimalla majoitus mahdollisuuksia sekä loistavia mukavuuksia.

Osoitteesta directferries.fi löydät Naviera Armas aikataulut sekä hinnat ja voit varata Naviera Armas lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Naviera Armas vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Naviera Armas kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Naviera Armas asiakasarviot

  • "matka Las Palmas osta Teneriffalle ja takaisin"

    Joulukuun 20 päivä. Laiva oli mennen tullen aika tyhjä matkustajista mutta kaikki palvelut laivalla pelasivat hyvin. Erityisen hyvin oli järjestetty kuljetus Las Palmasin satamassa laivaan.

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.