Las Palmas
Puerto del Rosario
Lautat maahan Fuerteventura
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Las Palmas satamaan Puerto del Rosario

Gran Canaria ja Fuerteventura yhdistyvät reitillä Las Palmas Puerto del Rosario, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Las Palmas Puerto del Rosario kohteiden Gran Canaria ja Fuerteventura välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Gran Canaria - Fuerteventura lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Las Palmas - Puerto del Rosario?

Lautan ylitysaika Las Palmas - Puerto del Rosario on noin 5h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Las Palmas - Puerto del Rosario?

Las Palmas to Puerto del Rosario lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Las Palmas - Puerto del Rosario on 127 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Las Palmas - Puerto del Rosario?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Las Palmas ja Puerto del Rosario välillä. Nämä ovat
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Las Palmas - Puerto del Rosario?

Varaa lautat reitiltä Las Palmas kohteeseen Puerto del Rosario tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Puerto del Rosario?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Puerto del Rosario
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Las Palmas - Puerto del Rosario?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Las Palmas ja Puerto del Rosario välillä
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Las Palmas - Puerto del Rosario?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Las Palmas ja Puerto del Rosario välillä?

Etäisyys Las Palmas ja Puerto del Rosario välillä on noin 95 meripeninkulmaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on Gran Canarian pääkaupunki Espanjalle kuuluvilla Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee saaren koillisosassa, noin 150 kilometrin päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen, mikä tekee kaupungista erityisen suositun turistikohteen.

Kaupungin perusti Juan Rejon vuonna 1478.
Kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää. Kävijöille on tarjolla erilaisia teattereita, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita, joista nauttia. Kaupungissa pidetään useita festivaaleja, joista suosittuja ovat Kanariansaarten musiikkijuhlat sekä International Film Festival. Nähdäkseen kaupungin historiallisimpia nähtävyyksiä kannattaa suunnata Veguetan alueelle, jossa historialliset rakennuksen ovat seisseet viimeiset 500 vuotta. Niihin kuuluvat San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana, jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on saaren tärkein lauttasatama, sillä se sijaitsee keskellä Kanarian saaristoa josta on yhteydet alueen muille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelvaan ja Cádiziin).


Puerto del Rosario opas

Fuerteventuran pääkaupunki Puerto del Rosario on kirjaimellisesti käännettynä "satama Rosary" ja se on pieni kaupunki, jossa elää noin puolet saaren koko väestöstä. Puerto del Rosario alkoi saada merkitystä 1850-luvulla, kun sen satama toi paljon vaurautta alueelle. Kaupunki sijaitsee Fuerteventuran itärannikolla. Puerto del Rosarion keskusta sijaitsee satamaa vastapäätä ja tarjoaa hyvän valikoiman kauppoja, ravintoloita, baareja ja hotelleja. Monet näistä sijaitsevat Calle León y Castillon ympärillä, joka johtaa satamaan, ja pitkin Avenida Juan de Betancourtia. Tämä katu, Avenida Primero de Mayo, on yksi saaren tärkeimmistä liiketoiminnan keskuksista, vaikka se on suhteellisen pieni. Nähtävää ja koettavaa tässä osassa Fuerteventuraa on mm. Casa Museo de Unamuno, merkittävä kotiseutumuseo ja Casa de la Cultura, joka on kulttuurinen keskus ja järjestää säännöllisesti näyttelyitä.

Lautat kaupungin satamaan lähtevät Las Palmasista, Santa Cruz de Tenerifestä ja Morro Jablesta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 12:00 18:00 6 tuntia Sun
Naviera Armas 22:30 03:30 5 tuntia Mon
Naviera Armas 23:30 06:30 7 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.