Las Palmas
Santa Cruz de La Palma
Lautat maahan La Palma
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Las Palmas satamaan Santa Cruz de La Palma

Gran Canaria ja La Palma yhdistyvät reitillä Las Palmas Santa Cruz de La Palma. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.

Las Palmas Santa Cruz de La Palma matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Gran Canaria - La Palma lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Lautan ylitysaika Las Palmas - Santa Cruz de La Palma on noin 8h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Las Palmas to Santa Cruz de La Palma lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Las Palmas - Santa Cruz de La Palma on 405 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Las Palmas to Santa Cruz de La Palma ja tämä on
  • Naviera Armas
 • Miten voin varata lauttalippuja Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Varaa lautat reitiltä Las Palmas kohteeseen Santa Cruz de La Palma tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Las Palmas - Santa Cruz de La Palma
  • Naviera Armas
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Las Palmas ja Santa Cruz de La Palma välillä
  • Naviera Armas
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Las Palmas - Santa Cruz de La Palma?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Las Palmas ja Santa Cruz de La Palma välillä?

  Etäisyys Las Palmas ja Santa Cruz de La Palma välillä on noin 144 meripeninkulmaa.

Las Palmas opas

Las Palmas, viralliselta nimeltään Las Palmas de Gran Canaria, on Gran Canarian pääkaupunki Espanjalle kuuluvilla Kanariansaarilla. Kaupunki sijaitsee saaren koillisosassa, noin 150 kilometrin päässä Afrikan rannikosta. Kaupungissa on ihana subtrooppinen ilmasto lämpimine, kuivine kesineen ja kohtalaisen lämpimine talvineen, mikä tekee kaupungista erityisen suositun turistikohteen.

Kaupungin perusti Juan Rejon vuonna 1478.
Kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää. Kävijöille on tarjolla erilaisia teattereita, elokuvia, oopperoita, konsertteja, museoita ja gallerioita, joista nauttia. Kaupungissa pidetään useita festivaaleja, joista suosittuja ovat Kanariansaarten musiikkijuhlat sekä International Film Festival. Nähdäkseen kaupungin historiallisimpia nähtävyyksiä kannattaa suunnata Veguetan alueelle, jossa historialliset rakennuksen ovat seisseet viimeiset 500 vuotta. Niihin kuuluvat San Antonio Abadin kappeli, Plaza de Santa Ana, jota reunustavat Casas Consistoriales, Obispado, Casa Regental ja Santa Anan katedraali.

Las Palmas on saaren tärkein lauttasatama, sillä se sijaitsee keskellä Kanarian saaristoa josta on yhteydet alueen muille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelvaan ja Cádiziin).


Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de La Palma, Kanariansaarten La Palman saarella, on kaunis siirtomaa-tyylinen kaupunki, jonka historiallisessa korttelissa, julistettu Historic-Artistic Siteksi, sijaitsee useita palatseja, siirtomaa-tyylisiä rakennuksia ja taloja joissa on tyypillisiä elementtejä perinteisen Kanariansaarten arkkitehtuurista. Santa Cruz de La Palman historia juontaa juurensa myöhään 1400-luvulle, kun Alonso Fernández de Lugo valloitti saaren ja teki siitä osan Crown Kastiliania. Siitä lähtien kaupunki alkoi hankkia huomattavaa taloudellista valtaa. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia paikkoja kuten kirkot ja pyhäkkö Virgen de las Nieves, jossa vuosisataiset perinteet tapahtuu: saaren suojeluspyhimyksen laskeutuminen. Legendaarinen Calle Real street erottuu tässä pienessä mutta kauniissa kaupungissa, joka on julistettu Property of Cultural Interestiksi ja Historic-Artistic Siteksi. Calle Real on kaupungin pääkatu, enimmäkseen mukulakivinen, jossa on tärkeimpiä kauppoja, aukiot, suuria taloja ja mielenkiintoisia rakennuksia.

Santa Cruz de la Palman satama on ainoa satama saarella, ja sen lauttareitit menevät Cádiziin Espanjassa sekä Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzaroteen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 11:00 20:30 9 tuntia 30 minuuttia Mon
Naviera Armas 11:00 22:45 11 tuntia 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Naviera Armas 13:30 22:45 9 tuntia 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.