Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Santa Cruz de La Palma lauttasatamaan

  • Autolla

    Santa Cruz de La Palman satama sijaitsee La Palman itäosassa.

  • Osoite

    A. Pérez de Brito, 2, C.P. 38700, La Palma, Kanariansaaret

  • Santa Cruz de La Palma majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Santa Cruz de La Palma lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Santa Cruz de La Palma majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Santa Cruz de La Palma lauttapalvelut

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de la Palma (La Palman pyhä risti) sijaitsee La Palman saaren itäosassa Santa Cruz de Tenerifen maakunnassa Espanjan Kanariansaarilla. Alonso Fernández de Lugo perusti kaupungin toukokuun 3. 1493. Se sijaitsi joen suulla, missä oli myös vanhan Tedoten valtakunnan hallintokeskuksena toiminut luola. Myös kaupungin ensimmäinen valtuusto aloitti toimintansa luolassa, joka tunnetaan nykyään nimellä Cueva de Carías. Villa del Apurónina alunperin tunnetun kaupungin satama toimi Amerikoiden liikenteen solmukohtana. Sieltä myös vietiin saaren tuotteita kuten sokeriruokoa. Merirosvot ryöstivät kaupungin, joka rakennettiin myöhemmin uudelleen uusilta merirosvohyökkäyksiltä suojaavien muurien kera. Loistokas menneisyys on jättänyt jälkeensä arvokkaan perinnön, johon kuuluu palatseja, kolonialisminajan rakennuksia ja taloja, joista löytyy perinteisen kanarialaisarkkitehtuurin elementtejä, kuten puisia parvekkeita.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.