Athens

Vertaile lauttoja maasta Ateena maahan Dodekanesian saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Ateena maahan Dodekanesian saaret. Pireus - Astypalea, Rodos, Tilos, Karpathos, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Lipsi, Symi (Simi), Chalki, Diafani & Kasos välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 15 ferry routes.
Nopein reitti maan Ateena ja maan Dodekanesian saaret välillä on Patmos, mikä kestää noin 7 tunti 20 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Ateena Dodekanesian saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.