Ateena (Piraeus)
Naksos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pireuksesta Naksokselle

Ateena ja Kykladit yhdistyvät Pireus-Naksos välisellä reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa päivässä, Sea Jets 7 kertaa viikossa ja Hellenic Seaways kulkee jopa 9 kertaa viikossa.

Pireuksen ja Naksoksen välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 37 viikkossa. Koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan kunkin yhtiön tarjouksia ja aikatauluja sopivimman matkan löytämiseksi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Naksos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Naksos?

Lautan ylitysaika Pireus - Naksos on noin 4h 01m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Naksos?

Pireus to Naksos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Naksos on 247 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Naksos?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Naksos välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Naksos?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Naksos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Naksos välillä?

Etäisyys Pireus ja Naksos välillä on noin 113 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Naksos opas

Kreikan saari Naxos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Se on kulttuurin saari, jossa on monia elementtejä klassisen Kreikan ollessa selvästi läsnä. Naxosiin on myös vaikuttanut voimakkaasti sen Bysantin frankkien ja venetsialainen menneisyys, jotka kaikki ovat jättäneet jotain aivan ainutlaatuista ja erilaista. Naxosilla on erityisen hedelmällinen maaperä ja se tuottaa valtavia viljelykasvia sekä oliiveja ja viinirypäleitä, ja sen ikiomasta Naxian viinistö on tullut jonkinlainen erikoisuus saarella. Viehättävät vuoristokylät, upeat rannat ja loputon Kreikan auringonpaiste ovat tehneet saaresta niin suositun.

Naxoksella on paljon enemmän annettavanaan kuin sen rannat ja rantaviiva, kuten sen venetsialainen linna ja Tragaean alue ja sen lukemattomat viehättävät kylät. Filoti on suurin kaikista Tragaean kylistä ja seisoo Mount Zeuksen rinnalla. Toinen huomattava vuoristokylä on Apiranthos Mount Fanarin vieressä, jossa yksinkertainen kreikkalainen arkkitehtuuri ja triomuseot odottavat. Retkeily on suosittu harrastus vuoristossa, jossa on useita suositeltuja polkuja saatavilla.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 07:00 10:20 3 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
Blue Star Ferries 07:25 12:45 5 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
SeaJets 08:45 13:15 4 tuntia 30 minuuttia Ti, To, Pe, Sun
SeaJets 09:30 14:00 4 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, La
SeaJets 16:00 20:35 4 tuntia 35 minuuttia Mon, To, La, Sun
Blue Star Ferries 17:30 00:30 7 tuntia Mon, Ke, Pe
Blue Star Ferries 17:30 22:45 5 tuntia 15 minuuttia Sun
Blue Star Ferries 17:30 23:20 5 tuntia 50 minuuttia Ti, To
Blue Star Ferries 18:30 00:20 5 tuntia 50 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.